Nagyon köszönjük, hogy bizalmat szavazol nekünk.

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével add le megrendelésed, és kezdjük el akár már ma vállalkozásod fellendítését!


A megrendelés menete:

  • Válaszd ki mely csomagra van szükséged
  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot
  • Mi azonnal elkészítjük és küldjük  a megrendelésről a díjbekérőt email címedre.
  • Amint megérkezett az utalásod, elküldjük a végszámlát, aktiváljuk a csomagodat, és küldünk minden hozzá tartozó szükséges információt.
  • Ha készpénzzel szeretnél mégis fizetni, azt egy előre egyeztetett időpontban, irodánkban egy kávé mellett megteheted.
Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?

Természetesen. Minden megrendelésről ÁFÁ-s számlát állítunk ki, amint beérkezett az utalás.

Kettő, vagy több licenszet szeretnék!

Ha 2 vagy több licenszet szeretnél rendelni, akkor hívj minket a 06-26-361-347-es, vagy a 06-70-944-8937-es számon, vagy írj egy emailt a piper@piper.hu címre, hogy megadhassuk személyre szabott (még kedvezőbb ajánlatodat). 

A gyártás-előkészítő modult lehet külön használni?
A gyártás-előkészítés a berendezett helyiségben található bútorok alapján készül el, ezért ez a modul külön nem vásárolható meg. (Ettől függetlenül lehet külső listákat beimportálni például optimalizálásra, vagy manuálisan felvinni az anyagokat).

Ha bútorgyártással foglalkozol, akkor mindenképp ajánljuk a gyártás-előkészítő modult, hisz ezzel spórolhatod meg a legtöbb időt!

Mi az a Tandem verzió?
A tandem verzió tulajdonképpen két teljes értékű licensz, csak felváltva lehet őket használni. Ideális, ha két gépen szeretnéd használni a programot, például egy laptoppal kimenni helyszínre, és az irodában egy asztali gépen használni.

Mik azok a személyes támogatási csomagok?
Minden segítségünk mellett lehetőséged van “kibérelni” szakértő kollégánkat, aki legjobb tudása szerint segít neked bármilyen kérdésben a program használatával kapcsolatban. Interneten keresztül rá tudunk csatlakozni a számítógépedre és segíteni a tervezésben, így el sem kell utaznod hozzánk a konzultációra irodánkba.

u

Bármilyen kérdésed van, segítünk

Ha van bármi, amire nem kaptál még választ, ne habozz felhívni minket, vagy küldeni egy emailt. Mindenben a segítségedre leszünk.

Tel.: 06 26 361 347, 06 70 944 8937

Email: piper@piper.hu, dome@piper.hu

4 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félned ettől a befektetéstől

1. Garanciát vállalunk

Garantáljuk, hogy jó döntést fogsz hozni azáltal, hogy Piper 3D felsználó leszel. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor 60 napon belül visszafizetjük a teljes vételárat.

3. A legjobb tudásunk szerint tanítunk

Mi nem csak addig foglalkozunk veled, amíg el nem adjuk neked a szoftverünket. Utána méginkább. Ráadásul most ezekhez a csomagokhoz egy teljes, komplett, kétlépcsős képzést is adunk.

2. A hitelünk a legfontosabb

15 éve szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha lenne egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk az utalásoddal? Sehogy.

4. Már több, mint 1000-en választottak minket, köztük a legnagyobbak

Idén átléptük a bűvös 1000-es számot,  így már egy egész ezredet ki tudunk állítani a cégekből, akik a mi szoftvereinket választották. Ők a modern felfogású, fejlődni vágyó cégek, akik már most rengeteg időt, pénzt, és energiát takarítanak meg szoftverinkkel. Csatlakozol hozzájuk?
>
Ne görgess lejjebb, inkább ugorj vissza a megrendeléshez! 🙂