EYE-MAX 2 

360 fokos körpanoráma látványterv modul + Online képnézegető program

ára 39.900 Ft. + Áfa

Lélegzetelállító 360 fokos körpanoráma egy gombnyomásra

Az Eye-Max 2 modullal a látványterv készítést még egy szinttel feljebb emeltük. Segítségével teljes körpanorámás látványterveket készíthet, aminek a hatása ügyfeleinél garantált. Olyan érzése lesz, mintha életnagyságban benne lenne a helyiségben!

Panoráma képnézegető program

Egy saját online panoráma képnézegető programot is kifejlesztettünk, amivel könnyen megnézheti látványterveit, foroghat-közelíthet-távolíthat bennük és még akár egy VR Képnézegető szemüveggel igazi 3D-s érzést is kölcsönözhet nekik.

Tárhely szolgáltatás

A Panorámaképeihez mi biztosítjuk a tárhelyet is. A Piper 3D-ből egy gombnyomással elküldheti képeit a szerverünkre, ami automatikusan betölti Önnek a képet az online képnézegető programba.

És a legjobb dolog benne...

A legjobb dolog a Panoráma képnézegetőben, hogy Panoráma terveit minden eddiginél könnyebben megoszthatja másokkal. A Piper 3D generál egy linket, amit csak el kell küldenie például a terv megrendelőjének, és ő már a saját számítógépen, vagy akár a mobiltelefonján tudja élvezni az Ön által készített látványtervet a képnézegető programmal.

"

Kattintson a képekre a Panoráma nézegető elindításához

A Panoráma látványterv készítő és nézegető rendszer a Piper 3D Látványtervező és Gyártás-előkészítő program egy modulja, külön nem árusítjuk. Kérjen ajánlatot a Piper 3D programra, és tervezzen Ön is gyönyörű Panoráma látványterveket (is)!