Gratulálunk új Magyar Asztalos előfizetéséhez.

A Piper Kft. már hosszú évek óta együttműködik a Magyar Asztalos újsággal, és támogatja a hazai asztalosipar fejlődését. Ezúttal egy egyedülálló ajánlatunk van Önnek. Most két hónapig teljes jogúan használhatja a Piper 3D látványtványtervező programunkat, több mint 70.000 Ft. értékben!

Regisztráljon az alábbi fülön, kezdjen el már gyönyörű látványterveket készíteni, és spóroljon hihetetlenül sok időt, a pillanatok alatt elkészülő gyártás-előkészítéssel!

Mielőtt jelentkezik, olvassa el!

 

  • A programot le kell töltenie és fel kell telepítenie számítógépére ahhoz, hogy fusson!
  • A számítógépének meg kell felelnie a minimális követelményeknek, amikről itt olvashat.
  • Csak Windows 7,8 vagy 10 operációs rendszer alatt fut a program (OS-X-en, Linuxon stb. nem fog elindulni)
  • Stabil internet kapcsolatra lesz szüksége a letöltéshez, és min. 3GB szabad helyre a merevlemezen. (Wifi-vel, mobilnettel a letöltés esetleg megszakadhat, újraindulhat). A letöltés és telepítés akár 20-30 percet is igénybe vehet a számítógépe, és az internetkapcsolatától függően!


Mi fog történni a jelentkezés után?

Minden vásárlónknak személyre szabott szoftvert állítunk ki, így van ez már a próbaverziónál is. Jelentkezése után emailben küldjük egyedi azonosítóját, amivel egyből el is kezdheti a program telepítését.

Jelentkezése utána 2-3 naponta újabb exkluzív oktatóanyagokat fog kapni tőlünk, amikkel könnyen elsajátíthatja a Piper 3D-vel való tervezés alapjait. Emellett persze folyamatosan állunk rendelkezésére, ha valamiben a segítségére lehetünk.

Maradt még kérdése? Szerintünk ezek között van…

Ugye tényleg ingyenes a próbaidőszak?

Természetesen. Nem fog Önre tukmálni semmit, főleg olyat, mire nincs is szüksége. Nem fogjuk spamekkel bombázni, mi sem szeretjük az ilyen cégeket.

Mennyibe kerül amúgy a program?

A Piper 3D program elsőre nem tűnik olcsónak. Lehet másodikra sem, de a segítségével cége rakéta sebességgel növekedhet. Néhány eladott bútor után behozhatja az árát, ezután tiszta nyereség az egész. Ha így nézzük akkor nagyon olcsó, sőt még garanciát is vállalunk rá. Az alapprogram ára 259.000 Ft + Áfa, gyártás-előkészítő rendszerrel 459.000 Ft + Áfa.

Menni fog a gépemen?

Nagy valószínűséggel igen. Nem kell hozzá erőmű, persze minél erősebb a gép, annál jobban fog futni. Van ahol milliós gépen fut, van ahol 8 éves laptopon. Windows operációs rendszer szükséges hozzá, MAC-en nem megy (egyelőre).

Mi lesz, ha elakadok?

Semmi gond! Mi mindent meg fogunk tenni, hogy flottul menjen a használat. Van egy HELP a programban, ahol szinte minden le van írva, ami szükséges lehet. Emellett videókat küldünk, amikből a lehető legkönnyebb tanulni, de ezen felül képzett ügyfélszolgálatunk is örömmel segít Önnek.

Használhatom a saját gyártási szisztémámat?

Természetesen. A Piper 3D szoftverben a legapróbb részletekig beállíthatja a gyártási szisztémáját, pontosan úgy, ahogy Ön a valóságban csinálja. A hátfalmegoldásoktól a nútmélységeken át a luftokig mindent teljes mértékben személyre szabhat.