A Magyar Tervező és Gyártás-előkészítő programcsalád

RENGETEG MEGSPÓROLT IDŐ ÉS TÖBB ELÉGEDETT MEGRENDELŐ
Gyönyörű látványtervek egyszerűen. Teljes gyártás-előkészítés gombnyomásra.
Próbálja ki ingyen!

A leggyorsabb módja a látványtervezésnek és gyártás-előkészítésnek

Nézze meg videónkat arról, hogy hogyan tervezünk meg egy teljes konyhát, és hogy készítjük el a teljes gyártás-előkészítését mindössze egy kávészünetnyi idő alatt. Örülne, ha nem kéne napokig tervezgetni egy helyiséget, számolgatni az anyagszükségletet, készíteni a táblaoptimalizálást? Ha a vevőjének pont azt tudná mutatni, amit megálmodott? Ha igen, feltétlenül nézze meg videónkat!

Legyen akár többszáz egyedi bútora, a Piper 3D-vel megmutathatja mind.

Akár 80%-al több megrendelése lehet vele Önnek is.

Lassan már a vevők is megkövetelik a jó látványterveket. Készüljön fel rá, és kápráztassa el őket!
Készítsen olyan látványterveket, amiktől eláll a vásárlói szava. Mindenfajta előképzettség, vagy egyéb programok ismerete nélkül. A kézzel rajzolás, a kezelhetetlen programok ideje lejárt.

Mindezek mellett csökkentse a gyártás-előkészítés idejét a töredékére!

Kész a látványterv, a vevője természetesen igent mondott.
Most jönne a hosszadalmas anyagkiírás, elemlista számolás, árajánlat készítés.

E helyett a Piper 3D-vel egy gombnyomásra elkészítheti a látványterv alapján a komplett árajánlatot, anyagkiírást, alkatrészjegyzéket, táblaoptimalizálást és műhelyrajzokat. Kell ennél több?

Bútorokkal kereskedik? Esetleg gyárt is? A legjobb helyen jár

Piper 3D - A látványtervezés mestere

A Piper 3D egy komplex, mégis könnyen kezelhető és felhasználóbarát látványtervező program.  Segítségével fantasztikus látványterveket, méretezett rajzokat, elemlistát és árajánlatot is készíthet. A vevők meggyőzése könnyebben fog menni, mint gondolná.

Gyártás-előkészítő modul

Ha gyárt is bútorokat, akkor a Piper 3D Gyártás-előkészítő modul egyszerűen kihagyhatatlan Önnek. Hogy miért? Pillanatok alatt pontos alkatrészlistákat, anyagösszesítést, műhelyrajzokat, árkalkulációt, szabástérképet készíthet a berendezett helyiség alapján. Így renget időt, pénzt, és energiát spórolhat meg vállalkozásának.

Győzze meg vevőit könnyebben egy fantasztikus látványtervvel

N

Valósághű megjelenítés

Ma már nem elég jó minőséget jó áron adni, sokkal több kell a vevő meggyőzéséhez. Ebben hatalmas segítség a Piper 3D. A rossz minőségű számítógépes grafikák és a kézi rajzok ideje lejárt. Készítsen fotó minőségű látványterveket, hatékonyabb lesz a vevők meggyőzése. Ezt már több, mint 500 ügyfelünk bizonyította.
N

Egyszerű kezelés

A Piper 3D használatához nem szükséges semmiféle számítástechnikai tudás, sem más programok ismerete. Mi egy saját rendszert fejlesztettünk ki, melynek egyik fő célja az, hogy mindenki számára érthető, könnyen kezelhető legyen.
N

Gyorsaság

Azt gondolja egy látványterv elkészítése felemésztené az összes idejét? Téved. Egy kis tapasztalattal akár percek alatt összeállíthat egy szép tervet, ami kézi rajzzal, vagy más programokkal lehetetlen lenne.

Korlátok nélkül, minden tekintetben

N

Dinamikus méretezés

Rendszerünk hatalmas előnye, hogy a tárgyak, bútorok mérete pofonegyszerűen, és precízen változtatható, minden dimenzióban. Az Ön keze tényleg nem lesz megkötve, semmiben.
N

Módosítások automatikus követése

Változtasson bármit a méreteken, színeken, az anyagok vastagságán, frontokon stb., az elem és árlista egyből, és automatikusan frissül. Természetesen az összes gyártási információval együtt.

A beállítási lehetőségek tárháza végtelen

N

Változtatható minták, színek

Cserélje le látványtervének frontmintáját, korpusszínét, munkalapját stb.  egy gombnyomással. A Piper 3D egyből újra rajzolja a látványt a változtatásokkal. A középső fiók színét szeretné módosítani a jobb oldali kamraszekrényen? Szeretné, ha az egyik fogantyúja két centivel lejjebb lenne? Semmi akadálya, mindent kénye-kedve szerint módosíthat.
N

Személyre szabható enteriőr

Állítsa be ízlése szerint a fal, csempe, padló, és akár a kiegészítő tárgyak színét is. Helyezzen el tetszőleges képeket a falakon, vagy egyedi kilátást az ablakokba. Díszítse fel szobáját virágokkal, töltse fel poharát egy jó tokajival.
N

Állítható fények

Egy jó látványterv készítéséhez elengedhetetlen a fények megfelelő beállítása is. Programunkkal kezelheti a különböző fénycsatornákat, állíthatja a fények erősségét, színét, irányát stb.

Van miből választani

N

Kiterjedt alap adatbázis

Válasszon több száz frontminta és szín közül. Használja  fogantyú, üveg, párkányléc, munkalap burkolóanyag, faburkolat választékunkat. Dobja fel látványtervét különböző kiegészítő tárgyakkal, gépekkel…
N

Általános katalógusok

Gyártson, forgalmazzon akár konyhát, fürdőt, irodát, gardróbot, nappalit, a mi programunkban mindehhez talál egy-egy bőséges katalógust!
N

Hazai gyártók konkrét katalógusai

Folyamatosan újabb és újabb katalógusokat fejlesztünk a programhoz, kifejezetten a magyar piac igényeit szem előtt tartva. Így mindig naprakész lehet, és a legújabb frontokkal, színekkel, tárgyakkal tervezhet.

A Piper 3D katalógusai:

Mindez nem elég?

Saját katalógusa van?

Egyedi bútorokat gyárt?

Szeretné megvalósítani ötleteit?

A Piper 3D-vel megtervezheti bútorait, frontjait, tárgyait, mintáit, színeit is!

A látványterv elkészültével még nincs vége a munkának. Készítsen árajánlatot, pontos elemlistát, méretezett nézetrajzokat egy szemvillanás alatt.

N

Nem kell bajlódnia az összesítéssel

A Piper 3D pillanatok alatt ad Önnek egy árkalkulációt a berendezett szobáról, nem kell  foglalkoznia vele, így sok időt, és hibalehetőséget spórol meg magának!

Ez a Piper 3D.

A program, amely megadja vállalkozásának a várva várt lökést.

Ha Ön bútorgyártással is foglalkozik feltétlenül olvasson tovább, mert még csak most jön a java!

Gyártás-előkészítő modul

Hogy minden zökkenőmentes legyen

Legyen Önnél a lépéselőny

Emelje meg termelési hatékonyságát

A Piper3D Gyártás-előkészítő modul tökéletes összhangban van a látványtervvel. A kész látványt pillanatok alatt egy az egyben átültetheti a gyártásba. Könnyítse meg saját munkáját, így versenytársainál rövidebb időre lesz szüksége a bútorok elkészítéséhez!

Válassza ki milyen anyagokat használ

A Gyártás-előkészítő modulban beállíthatja milyen anyagokkal dolgozik, a fiókcsúszóktól kezdve egészen az élzárókig.

Méretkövető rendszer

A kiválasztott anyagokhoz tartozó elállásokat, vastagságokat a szoftver automatikusan alkalmazza. A különböző rendszerek közötti átjárhatóság nem okozhat akadályt.

Korlátlanul feltölthető

Olyan anyagot használ, ami nincs benne a szoftverben? Ez sem okozhat problémát. A programba feltöltheti kedvenceit, és alkalmazhatja is a meglévő bútorokra.

Használja a saját gyártási szisztémáját

Testreszabhatóság

Teljes mértékben beállíthatja saját gyártási rendszerét a legapróbb részletekig. Testre szabhat bármit, a hátfalmegoldásoktól a különböző pozíciókon át a nútmélységekig. Ugye meggyőző? 🙂

Készítsen teljes, percíz elemlistát

Ne bajlódjon éjszakákon át az anyagkiírással! A Gyártás-előkészítő modul egy pillanat alatt elvégzi Ön helyett, ezáltal rengeteg értékes (alvás)időt megspórolva Önnek. Ráadásul nem fárad el, és nem téved.

Műhelyrajzok, hogy egyértelmű legyen az összeszerelés is

Szabadon méretezhető, mérethelyes műhelyrajzokat készíthet bútorairól, vagy akár annak alapelemeiről is. Készíthet robbantott rajzot is. (De csak egyszer… 🙂 )

Táblaoptimalizálás

OptiListák

Gyártás-előkészítőnkkel a látványterv nem csak egy látványterv. Ezentúl nem kell majd átírnia a listát egy másik programba, a Piper 3D automatikusan generálja a vágandó elemek jegyzékét. A listák átírhatók, változtathatók, és igény szerint teljesen új listákat is lehet készíteni.

Maximális kihasználtság

A listákból sokféle bonyolult algoritmust alkalmazva kiválasztja a legoptimálisabb megoldást, hogy Önnek a lehető legkevesebb táblát felhasználva kelljen a bútort elkészítenie. Mindezt bármilyen mennyiségbeli korlátozás nélkül.

Maradékkezelés

Etikett nyomtatás

Vállalkozás választott már minket

Szakiskola oktatja hazánkban

Éve a piacon töretlen sikerrel

Válassza azt a programot:

 • amiben már százak megbíztak
 • ami folyamatosan fejlődik
 • ami a magyar piac igényeire lett kifejlesztve
 • ami könnyen kezelhető, mégis hatalmas tudású
 • aminek a kezelését Ön is könnyen elsajátíthatja
 • amit iskolák oktatnak, mint a faipari programok legjobbját
 • amivel gyönyörű látványterveket készíthet
 • amivel menedzselheti a gyártási folyamatait

Válassza azt a céget:

 • ahol magyar fejlesztők a magyar piac igényeinek kielégítésén fáradoznak
 • ahol örömmel állnak rendelkezésére, ha bármi gondja támad
 • ahol személyesen a program fejlesztőjével konzultálhat
 • ahol egyénre szabott fejlesztést, adatbázis feltöltést is vállalnak
 • ahol a felhasználók igényei alapján fejlesztik a programokat, így az Ön véleménye is sokat számít

Döntsön nyugodtan

Tudjuk, hogy nagy befektetés, és nehéz döntés előtt áll, ha látványtervező programot vásárol. Mi megkönnyítjük ezt a döntést. Habár őszintén hisszük, hogy a Piper 3D a legmegfelelőbb választás Önnek, nem hagyjuk, hogy bármit is a véletlenre bízzon. Döntse el egy ingyenes személyes konzultáció és program bemutató után, hogy vásárol-e. Ráadásul, ha a vásárlás utáni első hónapban esetleg nem lenne elégedett, mi visszatérítjük a program árát, így Ön nem kockáztat semmit!

Válassza a Piper 3D-t!

Válassza a Piper Kft.-t!

Válassza a garanciát!

Kérem válasszon!
Korlátlan licensz
Havidíjas licensz
Piper 3D Tervező alapcsomag
Piper 3D Tervező alapcsomag
Piper 3D Tervező csomag
320.000 Ft + Áfa33.000 Ft + Áfa289.000 Ft + Áfa
 • Piper 3D 3.8 Látványtervező program örök licensz
  Piper 3D 3.8 Látványtervező program 30 napos licensz
  Piper 3D 3.7 Látványtervező program örök licensz
 • Egyedi bútortervező, színminta tervező modulok
  Egyedi bútortervező, színminta tervező modulok
  Egyedi bútortervező, színminta tervező modulok
 • 3D-s objektumtervező modul
  3D-s objektumtervező modul
  3D-s objektumtervező modul
 • Folyamatos, magyar nyelvű szakértői ügyfélszolgálat
  Folyamatos, magyar nyelvű szakértői ügyfélszolgálat
  Folyamatos, magyar nyelvű szakértői ügyfélszolgálat
 • Exkluzív videós oktatóanyagok, tananyagok, oktatások
  Exkluzív videós oktatóanyagok, tananyagok, oktatások
  Exkluzív videós oktatóanyagok, tananyagok, oktatások
 • + a csomaghoz opcionálisan vásárolhatóak egyéb prémium katalógusaink
  20 Prémium Adatbázis és Katalógus (700.000 Ft. értékben)
  + a csomaghoz opcionálisan vásárolhatóak egyéb prémium katalógusaink
 • 360 fokos Panoráma látványterv készítő modul
Piper 3D Gyártó alapcsomag
Piper 3D Gyártó alapcsomag
Piper 3D Gyártó csomag
540.000 Ft + Áfa44.900 Ft + Áfa489.000 Ft + Áfa
 • Piper 3D 3.8 Látványtervező program örök licensz
  Piper 3D 3.8 Látványtervező program 30 napos licensz
  Piper 3D 3.7 Látványtervező program örök licensz
 • Piper 3D Gyártás-előkészítő modul örök licensz
  Piper 3D Gyártás-előkészítő modul
  Piper 3D Gyártás-előkészítő modul örök licensz
 • Egyedi bútortervező, színminta tervező modulok
  Egyedi bútortervező, színminta tervező modulok
  Egyedi bútortervező, színminta tervező modulok
 • 3D-s objektumtervező modul
  3D-s objektumtervező modul
  3D-s objektumtervező modul
 • Instant elemlista, anyagkiírás
  Instant elemlista, anyagkiírás
  Instant elemlista, anyagkiírás
 • Árajánlat adó, gyártási árkalkuláció
  Árajánlat adó, gyártási árkalkuláció
  Árajánlat adó, gyártási árkalkuláció
 • Táblaoptimalizáló
  Táblaoptimalizáló
 • Műhelyrajz készítő
  Műhelyrajz készítő
  Műhelyrajz készítő
 • Folyamatos, magyar nyelvű szakértői ügyfélszolgálat
  Folyamatos, magyar nyelvű szakértői ügyfélszolgálat
  Folyamatos, magyar nyelvű szakértői ügyfélszolgálat
 • Exkluzív videós oktatóanyagok, tananyagok, oktatások
  Exkluzív videós oktatóanyagok, tananyagok, oktatások
  Exkluzív videós oktatóanyagok, tananyagok, oktatások
 • + a csomaghoz opcionálisan vásárolhatóak prémium katalógusaink
  20 Prémium Adatbázis és Katalógus (700.000 Ft. értékben)
  + a csomaghoz opcionálisan vásárolhatóak prémium katalógusaink
 • 360 fokos Panoráma látványterv készítő modul
Nagyon szuper program, egy igazán jó, segítőkész csapattal. Örülök neki, hogy ezt a tervező programot választottam hat évvel ezelőtt. Kiss Andor

Natular Bútor Kft.

Partnereinktől tudjuk, hogy nagyon szeretik a PIPER programot, nagymértékben megkönnyíti munkájukat a tervezés, ajánlatadás, kivitelezés során. Székelyhidi László

www.nettfront.hu

Nagy előnye hogy könnyen változtathatom a szekrény, a munkalap, a fal, vagy a csempe színét, a megrendelő igénye szerint. A programot mindenki a saját arcára formálhatja. Saját bútorépítési szisztémát dolgozhatunk ki, de akár a bútorelemeket is megtervezhetjük. Az adatbázis feltöltése után tényleg csak egy gombnyomás és előttünk van a bútor anyagköltsége, ami nagyon megkönnyíti a korrekt árajánlat készítését. A megtervezett bútorról teljes körű hibamentes anyagkiírást is kapunk. Révész Zoltán

www.forma-tolna.hu

Az egyszeri beruházás pár eladott bútor után megtérül. A program  könnyen kezelhető, használható, és nem csak annak aki profin megtanulta, mert pár óra ráfordítással egy alap tudás gyorsan elsajátítható, amivel már nagyon komoly látványterveket lehet készíteni. Csercsics Balázs

www.csercsics.hu

Vannak olyan vevők akik térben nem igazán látnak.Ilyenkor is nagy segítség a program. Ha változtatás van, az ügyféllel együtt tudunk módosítani, gyakorlatilag azonnal. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kocsis Éva

VITÁL ÉS TÁRSA KFT.

Mióta használjuk a Piper-t sokkal több bútort adunk el, könnyebben fogjuk meg a vásárlókat, átlagban 10 elkészített látványtervből 9 megrendelés lesz! Több mint 10 éve használjuk a Pipert, eközben a szoftver folyamatos fejlődésen ment keresztül, nincs jobb választás Magyarországon! Pálszabó József

Tiszaker Center Kft.

Játék vele a tervezés! Vagács Gábor

www.alf-butor.hu

Tapasztalatom a folyamatos fejlődés, és az új kihívásoknak való megfelelés. Mindenkinek maximálisan ajánlani tudom! Váraljai Csaba

www.general-butor.eu

Ismételten a tetszésünket és a megelégedésünket szeretnénk kifejezni a Piper 3D szoftverrel kapcsolatban.  A jelen tanévben is szeretnénk alkalmazni a Piper 3D nyújtotta lehetőségeket. Kis László

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Wattay Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Nagyon nagy segítség a mindennapi munkában. Tóth János

www.toresz.hu

Kérjen tőlünk egy élő, személyes program bemutatót! Nem fogja megbánni.

Írjon nekünk! Bármilyen kérdése, kérése legyen mi örömmel válaszolunk!