Teendői:

  1. Töltse ki a megrendelő űrlapot
  2. Fizesse ki bankkártyával a kurzus árát
  3. Kész is, azonnal küldjük a további információkat, és a számlát emailben

Biztonságos (SSL) bankkártyás fizetés

A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. A bakkártyadatait az űrlap kitöltése után közvetlenül a Barion szolgáltató szuperbiztonságos felületén adja meg. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolna kártyával.

A multik is ezt használják

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és minden biztonsági követelménynek megfelelő cég, a Barion felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Barion-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint pl. az Edigital.

Bármilyen kérdése van, segítünk

Ha felmerült bármilyen kérdés Önben, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor nyugodtan írjon nekünk e-mailt a piper@piper.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk.
Csak bankkártyával lehet fizetni?

Nem csak bankkártyával lehet kifizetni ezt a kurzust, de nagyon ajánljuk, mert a bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Ha nincs esetleg bankkártyája, akkor lehetőség van utalásra, vagy készpénzes fizetésre is. Kérjük ebben az esetben keresse meg ügyfélszolgálatunkat a piper@piper.hu címen, vagy munkaidőben a 06-26-361-347-es telefonszámon.

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb, mintha a sarki közértben fizetne kártyával azért, amit vásárol. Adatait akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adja meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadni egy ismeretlen embernek a bankkártyát.

A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (Piper Kft.) leinformálható, https protokollt használunk és adatait nem is a mi felületünkön, hanem a Barion titkosított csatornáján adja meg, amit több milliárdos vállalkozás is használ. Az adatait sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetését jóváírja nekünk.

Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?

Természetesen! A rendelés leadása után néhány percen belül megkapja tőlünk a rendeléskor megadott, adataira kiállított ÁFÁ-s számlát emailben.

4 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félni az online fizetéstől

1. Visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgy nevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul, ha olyan terhelés történt a bankkártyáján, amit nem hagyott jóvá, bármikor közbe tud avatkozni a bankja ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számlájára.

2. A legbiztonságosabb helyre írja be a bankártyaadait

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Braintree honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Braintree honlapja és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság, szerintünk is 🙂
Mi nem látjuk, nem tároljuk, nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a PayPal tulajdonú Braintreehez kerül – biztonságba!

3. A hitelünk a legfontosabb

15 éve szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha lenne egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk a kártyás fizetéssel? Sehogy.

b

4. PCI DSS követelmények

A bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, ami a nagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány. Az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie ennek a szabványnak.

Barion-card-payment-mark-2017-400px