Kik vagyunk mi, és miért csináljuk?

 

Egy magyar kisvállalkozás vagyunk, lassan 15 éve fejlesztjük hazánk elsőszámú faipari látványtervező és gyártás-előkészítő programját, a Piper 3D-t.

Küldetésünk, hogy szoftvereinkkel minél több faipari vállalkozásnak és bútorforgalmazó cégnek segítsünk több elégedett ügyfelet, így nagyobb bevételt szerezni, és gyorsabb, precízebb munkafolyamatokat biztosítani, amivel rengeteg értékes időt spórolnak meg.

A legnagyobb öröm számunkra, ha felhasználóink ilyen sikereket érnek el, mint Lajos, ezért fejlesztünk, és fejlődünk lankadatlanul évről évre.

 

Rászánna egy órát arra, hogy megismerje a lehetőségeket, amik segíthetnek fellendíteni vállalkozását?

 

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Nem szeretnénk, ha úgy venné meg szoftverünket, hogy nem 100%-ig biztos abban, hogy ez a megfelelő választás Önnek.

Rendszerint személyes bemutatókat tartunk szoftverünk működéséről az érdeklődőknek, de sokan nem érnek rá eljönni irodánkba. Ezért kifejlesztettünk egy forradalmi tanítási módszert, az ÉLŐ ONLINE SZEMINÁRIUMOT. Így 100%-ban olnine, interaktívan, előben be tudjuk mutatni Önnek, hogy micsoda lehetőségek rejlenek a Piper 3D-ben.

Szánjon rá egy órát, tapasztalja meg a lehetőségeket, kapjon választ kérdéseire.


#

FOGLALJA LE HELYÉT MOST! A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT.

Minden részletről tájékoztatni fogjuk emailen.