Itt az idő,
hogy vállalkozása
új szintre lépjen

Használja a legjobb magyar
látványtervező és gyártás-előkészítő szoftvert
a mi költségünkre 3 hétig.

A Piper 3D az egyetlen magyar fejlesztésű tervező program, amely ötvözi az elképesztően látványos és gyors látványtervezést a professzionális gyártás-előkészítési folyamatok automatizációjával.

R

Hatékonyabbak lesznek a munkafolyamatai

R

Csökkenek a gyártási költségei

R

Rengeteg emberi hibát küszöbölhet ki

R

Több megrendelése lesz, nőnek a bevételei

R

Ügyfeleit gyorsabban ki tudja szolgálni, így elégedettebbek lesznek

R

Több ideje jut olyan dolgokra, amik igazán fontosak

Hogy duplázhatja meg bevételeit a Piper programmal?

Egyszerűen el fogja kápráztatni vevőit olyan látványtervekkel, amik pont az ő igényeik szerint készültek, és szinte fotó minőségűek.

Hosszú évek és felhasználók százai bizonyítják folyamatosan nekünk, hogy egy Piperes látványtervvel bármilyen ügyfelet sokkal könnyebb meggyőzni. Hab a tortán, hogy a programmal teljesen személyre szabott árajánlatot is adhat, és a bútorgyártást is vezérelheti.

Gyönyörű látványterveket fog készíteni, könnyebben, mint gondolná. Használhatja közben az ország legjobb gyártóinak konkrét katalógusait, sokezres bútor és tárgy katalógusokat, így legyen bármilyen kérése ügyfelének, élethű képet tud majd róla mutatni.

Saját maga megtervezheti egyedi bútorait, színmintáit, tárgyait is. Berendezhet bármilyen helyiséget, legyen szó konyháról, irodáról, gardróbról, nappaliról, fürdőről, hálóról stb.

Vajon tetszene-e egy ilyen látványterv ügyfelének álmai konyhájáról?
Úgy, hogy Ön csinálta, és nem egy cég, akinek egy vagyont fizetett.
Nem beszélve arról, hogy ez alapján megkapja az összes szükséges gyártási információt.

“A bútorgyártók álma”
Instant gyártás-előkészítés

Mit szólna, ha ezentúl nem kéne hosszú órákon át számolgatni minden tervnél? Ha egy gombnyomásra teljes árlistát, alkatrészlistát, optimalizált táblakiosztást, műhelyrajzokat kapna a saját gyártási szisztémája alapján?

Akár napok munkáját spórolhatja meg egyetlen terven. A Piper 3D a berendezett helyiségből egyből precíz árajánlatot készít, elkészíti a pontos alkatrészlistát, anyagösszesítést.

Műhelyrajzokat készít a beszerelés segítésére, és elkészíti a legjobb táblakiosztást is, hogy a lehető legtöbb anyagot spórolja meg. Ezek mellett még méretezett alaprajzot, falnézeteket is készít gombnyomásra.

Önnek mennyi idő egy átlagos konyhánál ezeket mind elkészíteni? A Piperrel egy-két perc lesz.

Mennyi időt spórolhat így egy megrendelésen? És mondjuk egy év alatt?!

Nem biztos, hogy Önnek való…

Kérje a próbaverziót, ha:

R

Egy baráti, támogató, folyamatosan fejlődő csapattal szeretne dolgozni

R

Cége nyitott a fejlődésre, és már meg akarja duplázni bevételeit

R

Több ügyfelet szeretne kiszolgálni kevesebb idő alatt

R

Hajlandó befektetni vállalkozása jövőjébe

R

Nem akar lemaradni a konkurenciától

NE kérje a próbaverziót, ha:

Q

Cége tökéletes, és nincs szüksége fejlődésre

Q

Szereti éjszakákon át számolgatni a kiírásokat, ahelyett, hogy a családjával lenne

Q

Nem hiszi el, hogy kézi rajznál gyorsabban is lehet dolgozni (erről bármikor meg tudjuk győzni, ha szeretné)

Q

1 másodperc alatt ki tud számolni egy teljes alkatrészlistát, árajánlatot, szabástérképet papíron 🙂

Mit mondanak rólunk mások?

Szerelmese vagyok a programnak, iszonyatosan sokat segít a munkámban.

Csóka Gábor

Bátran ajánlom a számítástechnika világában kevésbé jártas asztalosok részére is a könnyű kezelhetősége és átláthatósága miatt.Proffesszionális tervek és azok megvalósításának jelentős megkönnyítése.A program hátterében pedig egy barátságos,segítőkész csapat áll.

Balázsi Mihály

Használtam már jó néhány tervező programot, ezt nemrég vettem és még csak most tanulom, de valahogy mindegyik egy egyszerű tuning Ladának tűnik emelett a Rolls Royce mellett! Nem találok szavakat! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Huszár Gyula

Kitűnő, barátságos szoftver, hamar tanulható és az ára visszatérül hamarosan.

Pintye László

Hihetetlen öröm, hogy használhatom a programot. 10 éves álmom vállt valóra a program megvásárlásával.

Egyszerű, gyors, tökéletes. A csapat segítőkész, kedves, szuper.

Fodor Krisztina

Professzionális tervek és végeredmény anélkül, hogy éveket töltenénk CAD rendszerek tanulásával. Nagyon segítőkész, kedves csapat. Öröm velük dolgozni.

George Olah

A mi történetünk

A Piper Kft. lassan 15 éve fejleszti a teljesen egyedülálló Piper 3D programot, ami az idők során megváltoztatta a magyar kisvállalati bútoripart.

Több mint 700 hazai vállalkozás lett már sikeresebb programunkkal, és munkaórák tízezreit spórolta már meg a leegyszerűsített munkafolyamatokkal.

Néhány évig hatalmas előnyben volt egy olyan cég, ahol volt egy jó tervező program. Ma már nincs, ma már a vevők elvárják a szép látványterveket. Manapság az a cég van hatalmas hátrányban, ahol nincs jó tervező program.

Elégítse ki a vevői igényeket gyönyörű tervekkel, és a háttérben sokszorozza meg cége hatékonyságát a Piper 3D egyedülálló erősségével, az instant gyártás-előkészítéssel.

Mielőtt jelentkezik, olvassa el!

  • A programot le kell töltenie és fel kell telepítenie számítógépére ahhoz, hogy fusson! Ehhez az alábbiakra van szüksége:
    • A számítógépének meg kell felelnie a minimális követelményeknek, amikről itt olvashat.
    • Csak Windows 7,8 vagy 10 operációs rendszer alatt fut a program (OS-X-en, Linuxon stb. nem fog elindulni)
    • Stabil internet kapcsolatra lesz szüksége a letöltéshez, és min. 3GB szabad helyre a merevlemezen. (Wifi-vel, mobilnettel a letöltés esetleg megszakadhat, újraindulhat). A letöltés és telepítés akár 20-30 percet is igénybe vehet a számítógépe, és az internetkapcsolatától függően!


Ez nem egy olyan demó verzió, amiből már százat látott.

Amint elkezdeni használni ingyen szoftverünket, mi VIP bánásmódban részesítjük Önt. Ha kérdése/kérése támad, nyugodtan fordulhat hozzánk, mi örömmel fogunk segíteni.

A 3 hét alatt mindent megteszünk, hogy a legjobban ki tudja használni a Piper 3D adta lehetőségeket.

Kizárólag a próbaverzió használóinak készített oktatófilmjeinkkel, és egyéb hasznos anyagainkkal megtanulja majd, hogy rendezzen be különböző helyiségeket, hogyan készítsen szép látványterveket, hogy használja a gyártás-előkészítő modult, és még sok minden mást.

KÉSZEN ÁLL? JELENTKEZZEN!

Mi fog történni a jelentkezés után?

Minden vásárlónknak személyre szabott szoftvert állítunk ki, így van ez már a próbaverziónál is. Jelentkezése után emailben küldjük egyedi azonosítóját, amivel egyből el is kezdheti a program telepítését.

Jelentkezése utána 2-3 naponta újabb exkluzív oktatóanyagokat fog kapni tőlünk, amikkel könnyen elsajátíthatja a Piper 3D-vel való tervezés alapjait. Emellett persze folyamatosan állunk rendelkezésére, ha valamiben a segítségére lehetünk.

Maradt még kérdése? Szerintünk ezek között van…

Ugye tényleg ingyenes a próbaidőszak?

Természetesen. Nem fog Önre tukmálni semmit, főleg olyat, mire nincs is szüksége. Nem fogjuk spamekkel bombázni, mi sem szeretjük az ilyen cégeket.

Mennyibe kerül amúgy a program?

A Piper 3D program elsőre nem tűnik olcsónak. Lehet másodikra sem, de a segítségével cége rakéta sebességgel növekedhet. Néhány eladott bútor után behozhatja az árát, ezután tiszta nyereség az egész. Ha így nézzük akkor nagyon olcsó, sőt még garanciát is vállalunk rá. Az alapprogram ára 320.000 Ft + Áfa, gyártás-előkészítő rendszerrel 540.000 Ft + Áfa.

Menni fog a gépemen?

Nagy valószínűséggel igen. Nem kell hozzá erőmű, persze minél erősebb a gép, annál jobban fog futni. Van ahol milliós gépen fut, van ahol 8 éves laptopon. Windows operációs rendszer szükséges hozzá, MAC-en nem megy (egyelőre).

Miért kell jelentkezni a próbára?

Jó kérdés. Nem sajnáljuk senkitől a kipróbálás lehetőségét, de ha mindenkinek engednénk egyszerűen nem tudnánk mindenkivel személyesen foglalkozni. Olyan embereknek szeretnénk a legnagyobb segítséget nyújtani, akiknek a leghasznosabb a program, és a legnagyobb szükségük van rá.

Mi lesz, ha elakadok?

Semmi gond! Mi mindent meg fogunk tenni, hogy flottul menjen a használat. Van egy HELP a programban, ahol szinte minden le van írva, ami szükséges lehet. Emellett videókat küldünk, amikből a lehető legkönnyebb tanulni, de ezen felül képzett ügyfélszolgálatunk is örömmel segít Önnek.

Használhatom a saját gyártási szisztémámat?

Természetesen. A Piper 3D szoftverben a legapróbb részletekig beállíthatja a gyártási szisztémáját, pontosan úgy, ahogy Ön a valóságban csinálja. A hátfalmegoldásoktól a nútmélységeken át a luftokig mindent teljes mértékben személyre szabhat.