Ügyfélszolgálati megvalósítót keresünk Csapatunkba!

– Online és Offline Technikai Segítségnyújtás Piper 3D tervező szoftvercsaládunkhoz –
– Tudásanyagok készítése, szerkesztése –
– Személyes szoftverhasználati oktatások tartása ügyfeleinknek  –

  • Szeretsz másoknak segíteni, problémákat megoldani?
  • Szereted a számítástechnikát (és értesz is hozzá)?
  • Jó térlátásod és problémamegoldó készséged van?
  • Szeretsz emberekkel kommunikálni és támogatni a fejlődésüket? 
  • Kreatív, lelkiismeretes, önálló munkavégzésre alkalmas, a munkádért felelősséget vállaló személyiség vagy?
  • Szereted a csapatmunkát?

Akkor van számodra egy szuper ajánlatunk!

Téged keresünk a csapatunkba, ha hatékonyan, igazi lelkesedéssel kívánsz hozzájárulni a Piper Kft. ügyfeleinek és érdeklődőinek sikerességéhez és fejlődéséhez!  

Szakmailag ezt szeretnénk:

Legalább 2 éves munkatapasztalat elegendő számunkra, hogy felismerjük benned a munkához való hozzáállásod! Ha tudod ki vagy, miben vagy jó, illetve miben akarsz még jobb lenni, már megtetted az első lépést felénk!  Előny: Service desk agent, Windows Support állás

Informatikai szaktudás – Haladó szinten értesz a számítógépekhez. Szeress számítógépen dolgozni és élvezd az új, hatékony szoftverek megtanulását és alkalmazását!

Angol nyelvtudás – Legalább középfokú szinten beszélsz angolul. Hamarosan külföldi piacokra lépünk, így angolul is szükséges lesz kommunikálnod ügyfeleinkkel. Más nyelvek is nagy előnyt jelentenek.

Könnyen tanulsz – Elengedhetetlen lesz megtanulnod szoftvereink használatát az alapoktól egészen a bonyolultabb tervezési folyamatokig, hogy megfelelően tudd majd támogatni ügyfeleinket. Emellett folyton új dolgokat fejlesztünk, amiket szintén szükgéses lesz megismerned.

Szeress emberekkel dolgozni – Jól bánsz az emberekkel, szereted támogatni őket és örömmel kommunikálsz velük akár online környezetben, akár személyesen is.
Remek alkotói véna – Szeretsz írni/alkotni! Ha kell, tudj világosan kulcsszavakkal, vagy épp bőbeszédűen kommunikálni. Egy dolgot egyszerre több oldalról is meg kell tudnod közelíteni.

Ideális személyiségtípus:

Érett gondolkodás – Ha a munkaeredmény hajt, és nem a munkaidő eltöltése…
Döntésképesség – Ha nem vacilálsz túl sokáig, inkább kérdezel, vagy mérlegelve döntesz bizonyos helyzetekben
Felelősséget vállaló – Ha felelősséget tudsz vállalni tetteidért, és nem érzel késztetést, hogy áthárítsd másra
Csapatjátékos – Ha képes vagy egyedül felkutatni és megoldani problémákat, de ha valamin megakadsz, nem ülsz magadba burkolózva napokig, miközben egy helyben toporogsz. Képes vagy ötleteited, problémáidat megosztani munkatársaiddal, és egymást segítve megoldani a kihívásokat.
Törődő szemlélet – Ha nem elégszel meg a miniummal és hajt a lendület, akkor te vagy a mi emberünk!
A fejlődni, tanulni vágyó attitűd alapfeltétel!  

Ilyen lesz egy napod!

A Piper Kft. ügyfeleinek Te fogsz segíteni abban, hogy jobban el tudják sajátítani a szoftvereink használatát, segítesz majd megoldani nekik a problémáikat, emellett Te fogod fejleszteni az írásos és videós oktatóanyagaink egy részét is.

Ha elakadsz, kérdésed van, új ötleted van, nem félsz kimondani, sőt bátran előállsz vele!

  • Ügyfélszolgálat – meglévő és leendő ügyfeleink támogatása 55%
Számunkra nagyon fontos, hogy érdeklődőink, ügyfeleink, felhasználóink igazi legendás élményben részesüljenek. A Te feladatod lesz, hogy kezeld az ügyfélszolgálati emaileket, telefonhívásokat és a kérdések megválaszolásával növeld ügyfeleink elégedettségét.
  • Adminisztráció 10%
Lényeges, hogy munkád dokumentáld, legyen az visszakövethető, rendszerkövető és elérhető a kollégák számára!
  • Oktatóanyagok fejlesztése 25%
Hatalmas hangsúlyt fektetünk az oktatóanyagok készítésére, amik ügyfeleink, és saját magunk fejlesztéséhez is nagyon hasznosak. Amikor nem az ügyfélszolgálati kérdésekkel foglalkozol, akkor legtöbbször új írásos, vagy videós oktatóanyagok készítésével fogsz foglalkozni.
  • Tanulás – Önfejlesztés 10%
A kibontakozási lehetőség, nyitottság új ötletek megvalósítására adott. Mindig van új, jobb, hatékonyabb! Munkaköröd részeként számítunk ötleteidre, kipróbálhatsz/tesztelhetsz új rendszereket, és fejlesztheted magadat több területen.

Mit kaphatsz az eredményes munkádért cserébe?  

Versenyképes fizetés

Minden azon múlik mennyire leszel hasznos tagja csapatunknak. Ha jól teljesítes, busásan megháláljuk.

Prémium

Cégszintű, nagyobb projektek sikeres teljesítése után

Kiváló munkaeszközök

Ha bármilyen igény merül fel, mi sose vagyunk a technikai újítások ellen (hiszen mi is ebből élünk), az optimális környezetet megteremtjük Neked!

Csapatépítő események

A hétvégédbe nem szólunk bele, de készülj, mert a közös kalandok színesítik majd a munkafolyamatokat!

Komfortos, családias munkakörnyezet

2019-ben, teljeskörűen felújított, modern kis irodánkban minden eszközzel rendelkezünk, ami kényelmes hétköznapokat biztosít számodra is.

Fiatalos lendület

Csak tudd tartani az iramot! 🙂 Viszont jó ha tudod, hogy keményen dolgozunk, de nagyon ritkán túlórázunk.

Fejlődés és tanulás

Munkád elején komplett képzést adunk Neked, és utána is folyamatosan képezheted magad és tanulhatsz újdonságokat.

Korrekt munkáltató

Nálunk mindenki véleménye fontos, itt nem egy leszel a sok közül, mint egy multinál, hanem igazi Csapattag.

Milyen nálunk az ügyfélszolgálat?

Mi az ügyfélszolgálat szót tényleg komolyan vesszük. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink kiváló szoftvereink használatával sikeresebbek legyenek, több pénzük és több szabadidejük legyen. Ők ezért cserébe hálásak nekünk, szeretnek minket, és tovább is ajánlanak minket ismerőseiknek. Volt, aki még whisky-t is küldött nekünk, annyira jó ügyfélszolgálatot kapott! 🙂 Reméljük úgy érzed, hogy Neked is itt helyed!

Ismerj meg minket!

A Piper Kft. már több mint 16 éve tenkinti szívügyének a kiváló tervező szoftverek fejlesztését, ezzel segítve a hazai kis és középvállalkozások fejlődését, gyarapodását.  Küldetésünk, hogy a hazai piacon nemzetközileg is kiemelkezdő látványtervező és gyártás-előkészítő szoftvert biztosítsunk a magyar bútoripari vállakozásoknak, amivel hihetetlen arányban tudják a cégek növelni a bevételeiket, hatékonyságukat.

Vállalkozásunk egy családi vállalkozás, amit Tiry Péter és felesége, Böszörményi Andrea alapított 2003-ban. Fő szoftverünk, a Piper 3D már 2003 óta segíti a magyar vállalkozásokat, és azóta a saját szegmensében piacvezetővé nőtte ki magát. Az elmúlt években cégünk rohamos növekedésbe kezdett, köszönhetően a rengeteg, és egyre jobb újdonságnak, amivel elkápráztatjuk vevőinket.

Most érkeztünk el arra a pontra, hogy munkatársi csapatunk is nagy fejlődésnek induljon, hiszen hatalmas ambícióinkhoz, és folyamatosan bővülő ügyfélkörünk kiszolgálásához több emberre van szükségünk.

Hol vagyunk helyileg?

Teljesen felújított irodánk Solymáron (II. kerület közvetlen szomszédságában), a központtól (Templom tér) kb. 5 perc sétára található, tökéletesen nyugodt környezetben, saját kertrésszel, ahova bármikor kimehetsz napközben kiszellőztetni a fejedet.

Ha budapesti vagy:

Budáról ideális az iroda megközelítése tömegközlekedéssel, vagy autóval, mert reggel és este is pont a dugóval ellentétes irányból jöhetsz, így pikk-pakk be lehet érni könnyedén.

Pestről pedig a Nyugatiból indul rendszeresen vonat, ami kb. 20-25 perc alatt Solymáron is van, így szintén nem okoz nagy gondot a bejutás.

https://www.google.hu/maps/place/Piper+Kft./@47.588525,18.9283153,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x476a77b7127f070f:0x961d0ee71af6d6ad!8m2!3d47.588525!4d18.930504

Fürdőszoba terv modern

Jelentkezz nyitott pozíciónkra a lenti űrlapon keresztül!  

Így tudsz jelentkezni:

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat és a motivációs leveledet!)

2. LÉPÉS: A sikeres Jelentkezési űrlap kitöltését követően kapni fogsz egy e-mailt, amelyben egy Előszűrő kérdéssorra vezető linket találsz. Ezen keresztül szeretnénk egy kicsit jobban megismerni téged. A kitöltés körülbelül 20 percet vesz igénybe. A sikeres jelentkezéshez kérlek, hogy legkésőbb 24 órán belül töltsd ki! – Itt kérlek ellenőrizd a SPAM/Promóciók mappát is, mivel ott is landolhat a levél.

3. LÉPÉS: Az önéletrajzok, motivációs levelek, és előszűrő kérdőívek átnézését követően, ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy rövid telefonos beszélgetés lesz.

4. LÉPÉS: A telefonos interjú után következhet igazán a móka! Jön a személyes interjú, ahol minden további döntés megszületik!

5. LÉPÉS: Ezután behívunk egy napra az irodába, ahol megismerkedhetsz leendő kollégáiddal, megnézheted, hogy milyen nálunk egy munkanap, és te is felteheted nekünk kérdéseidet. A kiválasztás eredményéről mindenképp visszajelzést küldünk számodra legkésőbb 2 héten belül!

Töltsd ki Jelentkezési űrlapunk, és add be még ma Önéletrajzod hozzánk!