PIPER 3D
A LÁTVÁNYTERVEZŐ

A Piper 3D-vel gyönyörű látványterveket készíthet.
Egyszerűbben, és rugalmasabban, mint gondolná.
Használatához nem szükséges számítástechnikai tudás, és egyéb program.
Egy magyar fejlesztésű program, a magyar piac igényeire fejlesztve.
Alkosson határok nélkül!

Újdonság: EYE-MAX 2 

360 fokos körpanoráma látványterv + Online képnézegető program

Lélegzetelállító 360 fokos körpanoráma egy gombnyomásra

Az Eye-Max 2 modullal a látványterv készítést még egy szinttel feljebb emeltük. Segítségével teljes körpanorámás látványterveket készíthet, aminek a hatása ügyfeleinél garantált. Olyan érzése lesz, mintha életnagyságban benne lenne a helyiségben!

Panoráma képnézegető program

Egy saját online panoráma képnézegető programot is kifejlesztettünk, amivel könnyen megnézheti látványterveit, foroghat-közelíthet-távolíthat bennük és még akár egy VR Képnézegető szemüveggel igazi 3D-s érzést is kölcsönözhet nekik.

Tárhely szolgáltatás

A Panorámaképeihez mi biztosítjuk a tárhelyet is. A Piper 3D-ből egy gombnyomással elküldheti képeit a szerverünkre, ami automatikusan betölti Önnek a képet az online képnézegető programba.

És a legjobb dolog benne...

A legjobb dolog a Panoráma képnézegetőben, hogy Panoráma terveit minden eddiginél könnyebben megoszthatja másokkal. A Piper 3D generál egy linket, amit csak el kell küldenie például a terv megrendelőjének, és ő már a saját számítógépen, vagy akár a mobiltelefonján tudja élvezni az Ön által készített látványtervet a képnézegető programmal.

"

Kattintson a képekre a Panoráma nézegető elindításához

A szoftver adatbázisából és kiegészítő katalógusainkból válogatva szinte végtelen lehetőség tárul Ön elé. Bútorok, gépek, tárgyak, kiegészítők százai közül szemezgethet, és állíthatja össze belőlük az Ön, vagy a megrendelője által megálmodott konyhát, fürdőszobát, nappali, hálót, irodát, gardróbot… Ezek mellett a legnagyobb hazai gyártók konkrét katalógusaiból választhat sokszáz frontminta, korpusz és munkalap közül.

Konyha tervek

Nappali, iroda, fürdő, gardrob, háló…

Valósítsa meg elképzeléseit, tervezze meg saját tárgyait!

Nem kell beérnie a Piper 3D-ben található több ezer tárgy sokaságával. A program tervezőjével saját kezűleg is elkészíthet szinte bármit, és gyönyörű látványterveket készíthet róla. Terveztek vele kórtermet, játszóteret, szaunát, gyógyszertárat, és még sok minden mást…

Néhány látványterv felhasználóinktól:

Készítette: Oláh György, Acaymo design

Készítette: Magyar Zoltán, Polip-Roving Kft.

A terv:

A valóság:

Készítette: Molnár Péter

Készítette: Kiss Andor

Készítette: Soltész Lajos