Rendelje meg választott Piper 3D moduljait!


Teendői:

  1. Töltse ki a megrendelő űrlapot
  2. Fizesse be megrendelés összegét a kapott díjbekérő alapján
  3. Egy munkanapon belül aktiváljuk a választott moduljait.

Bármilyen kérdése van, segítünk

Ha felmerült bármilyen kérdés Önben, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor nyugodtan írjon nekünk e-mailt a piper@piper.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk.
Csak átutalással lehet fizetni?

Nem csak átutalással lehet kifizetni ezt a kurzust, ha gondolja készpénzben is kifizetheti választott csomagját irodánkban. Ehhez mindenképp egyeztessünk előre időpontot.

Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?

Természetesen! A pénz beérkezése után egy munkanapon belül megkapja tőlünk a rendeléskor megadott, adataira kiállított ÁFÁ-s számlát emailben.

A megrendeléskor díjbekérőt küldünk, a pénz megérkezése után tudjuk kiállítani a hivatalos végszámlát.

Milyen számlaszámra küldjem a pénzt?

A megrendelés után egy automatikus emailt küldünk, amiben meg fogja találni a díjbekérőt a választott termékeiről, és minden fontos információt, beleértve a számlászámot is, amire utalhat.

Azonnal szeretném használni a megrendelt termékeket!

Minden esetben az utalást követő egy munkanapon belül aktiváljuk választott csomagját, de ha nagyon sürgősen használni szeretné, akkor hívjon fel minket telefonon (06-26-361-347), és azonnal aktiváljuk csomagját.

Újra kell telepítenem a programot, ha új katalógusokat rendelek?

Szerencsére nem, interneten keresztül tudjuk aktiválni az új katalógusokat a programján, így nem lesz szükség a teljes program újratelepítésére. (A legújabb katalógusokhoz viszont általában szükséges lesz frissíteni az adatbázisát, de erről is küldünk tájékoztatást).

Havidíjas linceszet rendelne több hónapra?

Válassza ki, hogy Tervező vagy Gyártó csomagot szeretné, és a mellette található legördülő menüből válassza ki, hogy hány hónapra szeretné megrendelni.