Piper 3D Próvaverzió Telepítés

Fogjunk neki! Hamarosan használhatja is programját.

A Piper 3D legújabb verziójának telepítése

A program telepítését az alábbi gombra kattintva el is kezdheti. A telepítés menetéről készítettünk egy rövid videót is, kérem kövesse a videóban lévő utasításokat.

Gondja akadt a telepítéssel?

A Piper 3D telepítése közben a legtöbb esetben a vírusirtók okozzák a gondot.

Habár weboldalunk és maga a program is a legfejlettebb technológiával van ellátva azért, hogy az Ön információi védve legyenek, és a szoftver kártevő mentes legyen, néhány program még így sem engedi letölteni a telepítőnket. Rengeteg vírusirtó létezik, sokkal teszteltük is a szoftverünket, de az összessel szinte lehetetlen. Ha Önnek nem indul el a telepítése, vagy telepítés közben megszakad, akkor a következőket teheti:

Fontos! Az alábbi teendők csak útmutató jellegűek, nem minden víruskeresőben lehet ezeket beállítani, és nem feltétlen ilyen sorrendben kell őket végrehajtani.

  1. 1 Adja hozzá  a www.piper.hu oldalt a vírusirtóban a megbízható weboldalak listájához.
    1. 2 Adja hozzá a Piper3DInstall.exe.exe-t a vírusirtóban a megbízható programok listájához.
    1. 3 Ellenőrizze, hogy nem tette-e a vírusirtó “karanténba” a Piper3DInstall.exe-t, ha igen távolítsa el onnan a fájlt és nyilváníttassa megbízhatónak.
    1. 4 Ellenőrizze, hogy nem másolta-e véletlenül a kezd.exe-t egy rendszermappába (pl. C:/Windows/System32/Piper3DInstall.exe.exe), mert a rendszermappákból NEM futtatható a program. Ilyen esetben másolja át egyszerűen tetszőleges helyre, pl. a C:/Piper3D/Piper3DInstall.exe.exe mappába és már működni is fog.

Megfelelő internetkapcsolattal rendelkezik?

A Piper 3D telepítéséhez nagy mennyiségű adatot szükséges letöltenie (~3GB), tehát mindenképp érdemes stabil, szélessávú internetkapcsolattal rendelkeznie.

Vigyázzon, ha mobilnetről próbálja telepíteni a programot, a teljes adatforgalmi korlátja lemerülhet, esetleg plusz költségei keletkezhetnek.

Megfelelő operációs rendszere van?

A Piper 3D program jelenleg kizárólag Windows 7,8,10 alatt fut. Ha Mac gépe van, vagy Linuxot használ, nem fog elindulni rajta (kivéve, ha arra fel nem telepít egy Windowst is, ez is megoldható).