Piper 3D Ünnepi Katalógus Akció 2018

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Teendői:

  1. Válassza ki mely katalógusokra van szüksége
  2. Töltse ki a megrendelő űrlapot!
  3. Aktiválja a megfelelő kuponkódot a kedvezmények élesítéséhez!
  4. Mi azonnal elkészítjük és küldjük Önnek a megrendeléséről a díjbekérőt email címére.
  5. Amint megérkezett utalása, elküldjük a végszámlát, aktiváljuk katalógusait, és küldünk minden hozzá tartozó szükséges információt.
  6. Ha készpénzzel szeretne mégis fizetni, azt egy előre egyeztetett időpontban, irodánkban egy kávé mellett megteheti.
Hogyan működnek a kuponok?
Nagyon egyszerűen! Minél több katalógust választ, annál nagyobb kedvezményre jogosult. Ha a kiválaszott katalógusok összege meghaladja a feltűntetett összeghatárokat, akkor a kuponkód használatával abból jön le a megfelelő kedvezmény! Például, ha választja a Nappali-háló, Iroda, és Nettfront katalógust, akkor ezek összege normál esetben 50.000 + 30.000 + 45.000 = 125.000 Ft. Ilyenkor a PD30 kuponkód használatával 30% kedvezményre jogosult, tehát 37.5000 Ft-ot fog megspórolni, így csak nettó 87.500 Ft-ba fog kerülni ez a csomag!
Két vagy több licenszre szeretnék rendelni
Amennyiben egynél több licenszre szeretne rendelni, még ezen felül is további kedvezményeket kap! Kérjük hívjon minket fel telefonon, és mindenben segítünk!
Tandem verzióm van, ilyenkor mi a helyzet?
Amennyiben “tandem” verziója van, minden katalógus, amit vásárol mindkét licenszére érvényes lesz, tehát egy katalógust csak egyszer szükséges megvásárolnia.
Mi az a 3.7 verzióváltás és mire jó?
A Piper 3D 3.7-es verzió az eddig legjobb és legfejlettebb Piper 3D programunk, ami rengeteg újdonságot tartalmaz a régebbi verizóhoz képest. Ha még nem váltott a legújabb, 3.7-es csomagra, akkor itt az ideje! (Ráadásul most 45.000 Ft. értékű bónusz is jár hozzá). További leírást a 3.7-es verzióról itt talál: https://www.piper.hu/3-7-verziovaltas/
Mi az az Eye-Max II. Panoráma látványtervező és online nézegető?
Az Eye-Max II. az egyik legnépszerűbb új fejlesztésünk, amivel lélegzetelállító 360 fokos körpanoráma látványterveket készíthet. Az online nézegetőnkbe meg a Piper 3D  felölti a panoráma látványterveit, így ügyfelének pillanatok alatt elküldheti a panoráma látványterveket, amivel a siker garantált! Több információ, minta látványtervek a Panoráma nézegetővel: https://www.piper.hu/360-fokos-panorama-latvanytervezo-program/
Nem tudom pontosan milyen katalógusaim vannak már a programomon, mit tegyek?
A legegyszerűbb, ha felhív minket a 06-26-361-347-es telefonszámon, és kollégánk egy percen belül megmondja, hogy Ön egész pontosan milyen katalógusokkal rendelkezik már.
Mi az az online objektumtervező kurzus?
06.04-én hétőn, élőben tartunk egy egész napos online objektumtervező tanfolyamot, ami elvégzése után képes lesz saját frontmintáit, tárgyait, kiegészítőit, szinte bármit megtervezni a Piper 3D saját modellező felületén, és azokat alkalmazni is tudja majd a mindennepi tervezés során. Ha nem jó a hétfői időpont, hogy élőben részt vegyen a kurzuson, kérje a kurzus teljes videó felvételét, amit bármikor, bárhányszor megnézhet! További részletek az online tervező kurzusról: https://www.piper.hu/objektumtervezo-webinar/
Melyik katalógus mit tartalmaz pontosan?
Van egy rövid leírásunk arról, hogy melyik katalógusunk mit tartalmaz, ezt itt találja: https://www.piper.hu/katalogusok/
t

Bármilyen egyéb kérdése van, segítünk

Ha felmerült bármilyen kérdés Önben, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor nyugodtan írjon nekünk e-mailt a piper@piper.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a 06-26-361-347-es telefonszámon.