Itt a Piper 3D legújabb és legjobb verziója, a Piper 3.8!

Frissített Katalógusok

N

A legjobb gyártók legújabb katalógusai várnak

A Piper 3D-ben a legjobb Magyaroszágon kapható gyártók katalógusaiból válogathatsz. A 3.8-as adatbázisban frissítettük a Piper 3D-ben szereplő több gyártó katalógusát, így mindig eleget tehet ügyfelei kívánságának, ha egy bizonyos színmintát szeretnének kipróbálni a látványterven. Az összes frissítést most ajándékba adjuk a 3.8-as adatbázishoz (ez több mint 200 új mintát jelent!!!). *

 • Falco Love Collection 2019
 • Kastamonu frissített katalógus
 • Kronospan frissített katalógus
 • Frissített Csercsics katalógus
 • Frissített Nettfront katalógus

* A frissített katalógusokhoz szükséges a katalógusok korábbi verziójának megvásárolt változata. Ha nincsenek meg, akkor most a 3.8-as adatbázis mellé megvásárolhatja őket.

Megújult kezelőfelület

N

Szebb kezelőfelület, gyorsabb tervezés

Az új menürendszerrel sokkal átláthatóbba és könnyebben kezelhetővé tettük a berendező felületet. Nem kell a rengeteg ikon közül válogatni, hanem egyszerűen kiválaszthatod a menüből a kívánt felületet. (Persze, ha a régi, ikonos verzió tetszett jobban, két kattintással visszaállhatsz rá.)
N

Gyorsbillentyűk használata

A profiknak meg kattintgatniuk sem kell. A legfontosabb menüpontokat gyorsbillenytűkkel is elérheted, így hosszútávon elég sok terezési időt meg tudsz spórolni (nekünk ez a funkció nagyon bejött).
N

Nagyobb, átláthatóbb berendező felület

A menürendszerrel és az ikonok elhagyásával sikerült megnövelnünk a berendező felületet egy kicsivel, de tapasztalataink szerint ez sokat hozzá tud dobni a tervezés éléményéhez.
N

Új modern színsémák, egyedi színséma állítás

Új, modern színsémákat készítettünk. Az új alapsémánkat úgy alakítottuk, hogy a hosszútávú tervezésnél a szemnek sokkal megnyugtatóbb és pihentetőbb legyen, így a tervezés közben kevésbé fárad el az agy. Emelett teljesen új színsémákat is csinálhatsz tetszés szerint, vagy módosíthatsz rajtuk (ezt az előző verzióban is lehetett, csak most több testreszabási lehetőség van itt is).

Megújult alapok

N

BLUM vasalatok frissítve

Legtöbben a BLUM vasalatait használják, így nem csak gyártás-előkészítésre alkalmassá tettük, hanem a látványterveken is nagyon jól mutatnak. Elkészült a Legrabox rendszer is a Piperben.

 • Az összes Magyarországon elérhető Box-rendszer: Tandembox antaro, Metabox, Legrabox
 • Az összes vezetősín-rendszer: Tandem, Movento, Standard
 • Az összes Blum Aventos felnyíló vasalat (anyagcsere szinten)
 • Ráütődő, közézáródó ajtópántok  (anyagcsere szinten)
N

Munkadíjak

Egy kattintással hozzáadhatod a tervhez a választott munkadíjat/munkadíjakat, így az árajánlat adás még könnyebb lett.
N

Átnéztük az egészet, sokat fejlesztettünk

Hatalmas fába vágtuk a fejszénket azzal is, hogy az egész, sokezres adatbázisunkat átnéztük, teszteletük, javítottuk. Nem csak a bútorokat, hanem a színeket, csatolásokat, kiegészítőket, alapelemeket, frontokat stb.  és még csomó minden mást is. Ez nem az a látványos újítás, amit az ember egyből észrevesz, de összességében jobban kezelhető, stabilabb, megbízhatóbb lett tőle az egész program, és még jobb alapot ad a tervezéshez.

 • új kiegészítők
 • új bútorok (új sarokszekrények, végzárók stb.)
 • javított textúrák a tárgyakon

315 javítást,frissítést,módosítást eszközöltünk az adatbázisban. (Ezeket most nem fogom mind felsorolni, nem lenne értelme.:) )

Frissített program

N

Méretrendszer kivezetés

A “jobb klikkes” méretrendszer kivezetéssel nagyon egyszerűen, minden bútorhoz hozzárendelhetjük a legfontosabb méretrendszer értékeket, kapcsolókat. Így egy kattintással módosíthatjuk a kívánt értékeket, nem kell bemennünk hozzá a méretrendszer fülre, és keresgélnünk a méretrendeszer elemek százai közül. Mi beállítottunk sok kivezetést, de természetesen ezeket minde egszerűen személyre szabhatod, és a “kedvenc” méretrendszer értékeidet kivezetheted. (Ez a jobbklikkes kivezetés adja a Tetőtéri rendszer kezelésének alapját)
N

Manuális lépcső építő

N

Kisebb-nagyobb újítások, javítások

Rengeteget javítottuk a programon is, igyekeztünk a kezelhetőséget figyelembe véve minél több újítást belevinni, és sok felmerült hibát is javítottunk. Összesen 97 javítást/módosítást/újítást vezettünk be.

A kiképzés

Egy vadonatúj, és minden eddiginél jobb online képzést találtunk ki, amin ha részt veszel, könnyebben leszel haladó felhasználó, mint eddig bárki!

Értéke 100.000 Ft.

N

Garantáljuk, hogy profi felhasználó leszel!

Minden segítségünk mellett kidolgoztunk egy átfogó  képzési koncepciót, amivel GARANTÁLTAN minden tudást átadunk, ami a sikeres látványtervezéshez, és a gyártás-előkészítési rendszer beállításához szükséges. Az alapok részletes átbészelésétől a tökéletes látványtervek készítésén át a precíz gyártás-előkészítésig és árajánlat adásig minden funkciót részletesen megtanítunk neked. Ha van egy ilyen kaliberű programod, akkor ezzel a képzéssel a lehető legtöbbet ki tudod hozni belőle!
N

5 + 1 egész napos alkalom

A képzés 5 egész napos alkalomból fog állni, amiket online webinárium keretében tartunk meg, így nem szükséges az ország másik végéről elutaznod hozzánk, hanem interneten keresztül a géped elől részt vehetsz a teljes képzésben.
N

Bármikor bárhányszor visszanézheted!

A képzéseket egy online felületre fogjuk feltölteni,, kisebb témakörökre szétbontva, hogy jól áttekinthető és könnyen feldolgozható legyen. A felvételeket természetesen korlátlanul, bárhányszor visszanézheted, a saját tempódban. Az is biztos, hogy egy fél év múlva jól fog jönni, ha újra átnézhetsz majd néhány fontos fejezetet.

Tervezési Alapképzés

Először lefektetjük a biztos alapokat. Átvesszük a program alapjait, hogy készség szinten kiismerd magad a programban. Gyakoroljuk a berendezést, az alaprajz készítést, a méretezett rajzokat, kiírásokat, stb. Részletes tematikával még jelentkezünk minden képzés előtt!

Látványtervezési képzés

A szép látványterv készítése nagyon fontos, hiszen azzal fogod elkápráztatni az ügyfeleidet, és bezsebelni a megrendeléseket. Mi megtanítunk az alapokra, és utána az általunk alkalmazott mesterfogásokra is, amikkel aztán igazán gyönyörű terveket készíthetsz. Elmondjuk hogy lehet a lecsökkenteni a látványtervezés idejét, mik az ideális beállítások, és még nagyon sok minden mást.

Bútortervezési alapképzés

A Piper 3D bútortervezési folyamata teljesen egyedülálló, amivel akár percek alatt teljesen egyedi és dinamikusan méretezhető bútorokat gyárthatsz, amikből egy gombnyomással megkaphatod a teljes gyártás-előkészítésüket! Erre fogunk megtanítani a bútortervezési alapképézsben, kezdve az automata bútortervezéssel, majd az alapelemekből álló dinamikus tervezéssel.

Gyártás-előkészítési + árazási képzés

Miután már a bútortervezés alapjaival tisztában vagy, átvesszük a gyártás-előkészítés beállításait, hogy egész pontosan azt kapd, amit szeretnél. Megmutatjuk milyen listákat generálhatsz, hogyan mentheted el saját szűréseidet, hogy készül el a táblaoptimalizálás stb. Ezután megmutatjuk, hogy működik az árképzési folyamat a Piper 3D több konkrét példán keresztül, hogy tökéletes árajánlatot is tudj adni egy gombnyomásra!

Tervezési mesterképzés

A tervezési mesterképzésben a bútortervezés mélységeibe fogunk bemenni, ahol megtanítunk egyedi dinamizmusok készítésére, hogy tökéletes egyedi bútorrendszereket készíthess. Megmutatjuk az alapelemek matematikai logikáit, az egyedi méretrendszer kapcsolók készítését, és még sok minden érdekességet.
L

Objektumtervező képzés

A Piper 3D objektumtervezőjének használatával elsajátíthatod a 3D-s tervezést, amivel elkészítheted saját marásmintáidat, egyedi tárgyaidat, dizájnelemeket, és szinte bármit, amit csak el tudsz képzelni. Ez egy korábban megtartott képzésünk videófelvétele, amit pluszban elküldünk neked az elő képzések mellett.

Tetőtéri bútor tervezés egyszerűen

N

A bútortervezés csúcsa

A tetőtéri bútorok tervezése kényes téma, mert nincsenek sztenderdek, a bútorunkat a megadott helyre kell pontosan bezsúfolni. A tetőtéri bútor adatbázisunkkal nem sok gondod lesz sem a számolgatással, sem a gyártási kiírással, sem a látványtervvel. Mindössze néhány méretet kell beadnod a programnak és onnantól kezdve mindent megoldhatsz pár kattintással (még a tetőtér szögét is kiadja majd neked). Nem volt még egy adatbázis, amin ennyit dolgoztunk volna, de hisszük hogy megérte, mert a világon egyedülálló (tudomásunk szerint) dinamukus tetőtéri tervező és gyártás-előkészítő rendszert hoztunk össze. Reméljük kipróbálod! 🙂
N

Tetőtéri gardrób rendszer

Nem csak a sztender tetőtéri bútorokat tervezheted meg legújabb adatbázisunkkal, hanem a tetőtéri gardróbszerkényeket is. Ezzel a csomaggal a tetőtér berendezése és gyártás-előkészítése is sokkal gyorsabb lesz vállalkozásodnak!
b

Előkeretes bútor adatbázis

N

Klasszikus, angolos stílusú keretes bútorok

Az előkeretes bútor katalógusunkkal könnyen, “összekattintgatós” alapon, gyorsan tervezhetsz bútorokat egy olyan stílusban, ami eddig a Piperben nem volt.
N

Egyedi bútor tervezés részlemekből

Ahhoz, hogy egyedi angol stílusú bútort tervezz, már a bútortervezőbe sem kell belépned, hanem a berendező felületen csatolásokkal, könnyen saját, teljesen egyedi bútorokat tervezhetsz.

Gyorsabb, szebb, könnyebb látványtervezés

N

Finomított "6-os" render

A legjobb render minőségünknek sikerült az idejét nagyjából 20%-al csökkentenünk, úgy, hogy az elkészült képek még egy picit szebbek is lesznek. Emellett a többször előforduló itt-ott megjelenő elmosódásokat is a minimálisra csökkentettük.
N

Teljes 360 fokos kilátások, íves kilátások

Mostantól egyetlen “kilátás” csatolásával az összes nyílászáróra tehetsz kilátást, ami teljes mértékben valósághű lesz. Olyan, általunk válogatott teljesen 360 fokos kilátásokat használhatsz ezentúl, amikkel nem lehetnek véletlen “fekete” foltok a látványterven, ha elcsúszik a kilátás, nem fognak ferdén állni,  és teljesen térhatásúak lesznek. *Panoráma látványterveket az Eye-Max II. Panoráma 3D modul segítségével készíthetünk, ami nem része a 3.8-as frissítésnek.
N

Szebb panoráma képek

A Panoráma modulunk töretlen népszerűségnek örvend, nagyon sokan csinálnak vele 360 fokos látványterveket. A Panoráma képek akkor lesznek igazán szépek, ha jó nagy a felbontásuk, és eddig a maximum a Panoráma rendereknél 4096*2048 volt. Ezt sikerült felvinnünk 8192*4096-ra, így 4X akkora felbontású, összességében sokkal szebb panoráma terveket készíthetünk.  (A hagyományos látványterveknél korlátlan nagyságú képet készíthetünk, itt viszont fizikai határai voltak a panoráma kép méretének, amit végül nagy nehezen sikerült átlépnünk.)

Kattints a képre a Panoráma nézegető elindításához (Chrome vagy Firefox böngésző ajánlott)

A támogató Csapat

Az ügyfélszolgálat kifejezést mi komolyan vesszük.

A legújabb verzióval még egy szinttel magasabbra emeljük felhasználóink kiszolgálását.

N

Új ügyfélszolgálati modul

Szívügyünk az, hogy a maximális támogatást megadjuk felhasználóinknak, így a folyamatosan bővülő tudástár és videós anyagok mellett a személyes segítségkérés is még egyszerűbb lesz.

 • Megújult Prémium ügyfélszolgálati modulunkkal sokkal egyszerűbben és gyorsabban kérhetsz tőlünk segítséget, ha elakadnál a program használata közben.
 • Könnyen átláthatod és visszanézheted mindenkori ügyfélszolgálati ügyeidet.
 • Könnyebb lesz az ötlet és hibabejelentés is.
N

Új személyes támogatás csomagok

Szeretnél teljeskörű, személyes oktatást a Piper 3D bármely részéről? Valamely témából úgy érzed egy pár órás konzultációra lenne szükséged? Személyes támogatási csomagjainkkal előre megbeszélt időben szakértő kollégánk internetet keresztül a számítógépedre kapcsolódva segít neked bármilyen témában a Piper 3D használatával kapcsolatban.
N

Elsőbbségi segítségnyújtás

A Piper 3.8 felhasználói elsőbbséget fognak élvezni az ügyfélszolgálat és a segítségnyújtás terén. Mindig az új ügyfélszolgálati modulban leadott kérésekre fogunk először válaszolni.
N

Fejlesztett Tudástár + több száz új tooltip

Hatalmas hangsúlyt fektettünk az elmúlt fél évben a Tudástárunk fejlesztésére, így a program szinte minden porcikájáról pontos, átlátható leírásunk van, tele képekkel, videókkal. Így, ha valami nem világos, akkor pillanatok alatt megtalálhatod a precíz magyarázatát. Emellett több mint kétszáz új tooltipet is készítettünk, amik tulajdonképpen mini súgók a program használata közben. Ha az egeret valamely szöveg, gomb, stb. fölé viszed, akkor egyből előjön egy mini súgó az adott témáról.

Nagyobb biztonság – Jobb szűrések – Könnyebb munkakezdés

Automentés

A biztonsági mentés mellett kifejlesztettük az Automentést, ami a lehető legnagyobb biztonságot adja munkánk során. A Automentés az Ön által megadott időközönként mentést készít munkájáról, így akár 5 percenként készülhet egy-egy mentés fontos tervéről, amiket bármikor könnyen visszaolvashat. Volt már olyan, hogy nem úgy alakult a konyha, ahogy szerette volna? Nem kell újrakezdenie, csak olvassa vissza a korábbi mentést, és folytassa onnan.

Induló képernyő

Az induló képernyőn egy kattintással kezdhet új szobát, olvashatja be a biztonsági mentést, vagy választhat könnyedén a legutoljára mentett tervei közül. Sokkal gyorsabban tud így nekilátni munkájának.

Kép mentése szobához

Mostantól ahányszor megnyomja a mentés gombot, a program automatikusan csinál egy képet az aktuális állapotról, ami jelentősen megkönnyíti a dolgát legközelebb, amikor be akarja olvasni valamelyik munkáját.

Új rendezési módok

Tovább könnyíti dolgát, hogy a szoba beolvasásnál (és a képnézegetőben is) rendezheti munkáit időrendbe és névsor szerint is.

Gyorsabb személyre szabás – Azonnali tulajdonság állítás

Még könnyebb változtatni

Egy pillanatig sem gond, ha más mintákat szeretne! Az azonnali tulajdonság állításnak köszönhetően ki se kell lépni a tulajdonság állításból, hogy bútora/helyisége pont olyan kinézetet vegyen fel, mint amilyet szeretne. Így a legkönnyebb, akár ügyféllel együtt változtatni a a berendezésen.

Két képernyős munka

A tulajdonság ablakot akár egy második képernyőre is áthúzhatja könnyedén, így a lehető legjobban kihasználva számítógépét, és a legjobban meggyorsítva a tervezést.

szebb látványtervek – egyszerűbben

6. render minőség

Egy még jobb renderelési minősgét fejlesztettünk ki, ami még jobb fény-árnyék hatásokat, szebb színeket, egyszóval élethűbb képeket  generál.

Új fénybeállítás sablonok

Létrehoztunk több fénybeállítás sablont azoknak, akik kevesebbet szeretnének a fények finomhangolásával foglalkozni.

Új ledcsíkok = Sokkal gyorsabb renderelés

Az új, bútorokhoz csatolható ledcsík megoldásunknak gyönyörű fénye van, ráadásul az új megoldásnak köszönhetően a ledcsíkos képek renderelési ideje a töredékére csökkent!

Szobákhoz mentett fénybeállítások

A program minden szobájához külön elmenti az összes fénybeállítást, amit azzal a szobával már használt. Így mostantól nem veszhet el semmilyen jó beállítás, amit már egyszer sikerült “kikevernie”.

Egyszerűsített beállítások

MEGÚJULT FIÓKRENDSZER

Sokkal könnyebb beállítás

A Piper 3.7-ben a méretrendszerben sokkal könnyebben személyre szabhatja fiókrendszerét. Minden fiókmegoldás saját méretrendszer rajzot kapott, ahol könnyedén beállíthatja saját méreteit, megoldásait.

Több beállítási lehetőség

Amellett, hogy az új méretrendszernek köszönhetően könnyebb lett a fiókrendszerek beállítása, több beállítási lehetősége is lesz. Mint pl. az egységes fiókszerkezet emelés, fiók előlap kivétele/berakása kapcsolóval stb.

Vizuális megjelenítés

Mostantól a látványterveken a fiókrendszereket is bemutathatja. A fiókok könnyen kihúzhatók, és a benne lévő fiókmegoldásokat szépen be lehet mutatni.

Új ablak-ajtó-fal megoldások

Gyorsabb behelyezés

Pontos megjelenés méretezett rajzokon, ajtónyitási iránnyal

Új ajtó modellek, küszöb, kilincsek, ajtókeretek

Falvastagság jelzése

A falak automatikusan követik a méretezést és a mozgatást

Megújult alaprajz és falnézetek

Fejlettebb megjelenítés

 • Falvastasgágok megjelenítése
 • Ajtónyitás irányának megjelenítése
 • Stilizált képek megjelenítése
  • Sütőknek
  • Mikróknak
  • Székeknek
  • Asztaloknak
  • Kanapéknak
  • Mosogatóknak
  • Elszívóknak
  • Stb.

Egyedi méretvonalak felvitele a rajzra

Az alaprajzra, vagy a falnézetekre egyedi méretvonalakat is felvihet az új mérőszalag funkció használatával

Fejlettebb megjegyzések, sablon szövegek mentése

könnyebb élzáró kezelés

Méretrendszer oldal az élzáró állításnak

Az eddig csak alapelem szinten, nehezebb állítható élzárásokat kivezettük a méretrendszerbe, így mostantól logikus kapcsolókkal pillanatok alatt módosíthatja bútorai élzárását.

Nem kell belenyúlni többet alapelemekbe

Tűéles kijelölés + Könnyebb forgatás

Nincs több nehézkes kijelölés

Újradolgoztuk a Piper kijelölési rendszerét is. Mostantól az egérrel bármilyen tárgyat úgy lehet kijelölni, mintha egy precíziós műszerrel dolgozna. Felejtse el a bosszankodást a nehézkes kijelölés miatt, felejtse el a gyorslistából választást.

Egymás mögött vannak a tárgyak? Az se baj!

Az új kijelölési rendszer egyik legjobb tulajdonsága, hogy akkor is ki lehet jelölni bármit, ha egy másik tárgy eltakarja. Az első kattintásra a program kijelöli a legközelebbi tárgyat, a másodikra a mögötte lévőt, és így tovább. Így két kattintással kijelölheti akár a szerkényben lévő poharat, vagy a sütőben sülő csirkét.

Pofonegyszerű forgatás

Minden tárgyon, amit kijelöl a méretezési pontok mellett megjelenik majd egy zöld pötty is fent középen. Erre rákattintva és az egeret jobbra-balra mozgatva pillanatok alatt bármilyen tárgyat tetszés szerint tud forgatni. Nem szükséges többet a fokok beírásával és a módosítgatással vesződnie, sokkal gyorsabb így!

megújult help

Új internetes tudástár

A Piper 3D Helpjét is újradolgoztuk, mostantól a mentőöv kattintra egy internetes tudástár fog előjönni. Ez azért jó, mert folyamatosan fog frissülni, és Ön mindig a legújabb verziót nézheti majd automatikusan.

Oktatóvideók indítása közvetlenül

Minden oktatóvideónkat ezentúl behelyezzük a Help megfelelő részére, és azokat közvetlenül a tudástárból indíthatja el.

Könnyebb megtalálni mindent a kereséssel

A keresés funkcióval könnyedén megtalálhatja azt az anyagot, amiről olvasni szeretne. Csak írja be a kulcsszót, nyomja meg az Entert, és már ki is listázza a Help azokat a cikkeket, amik Önt érdekelhetik.

profi színkeverés

Megújult színkeverő

Egyszerűbb keverés - képről kattintással kiválasztható színek

Telítettség állítás

Tónus állítás

Telítettség állítás

Színárnyalat módosítások

Konkrét skálákból választás

Volt mát olyan, hogy egy ügyfél egy konkrét színskálából szeretne színt választani? Mostantól egész pontosan bemutathatja a kívánt színt a programban.

 • Feltöltött RAL skála
 • Feltöltött PANTONE skála
 • Feltöltött NCS skála
 • Keresési lehetőség a skálákban

új sorszámozási rendszer

Szabadon újrasorszámozhat

Ezentúl nem kell a programra hagyatkoznia, hogy besorszámozza bútorait a gyártási listába. Mostantól Ön dönt, hogy melyik bútor, milyen sorszámmal szerepeljen.

Sorszámok törlése

Bármelyik bútornak a sorszámát könnyen ki is törölheti, így az sorszám nélkül, a lista végén fog szerepelni a kiírásban.

Manuális sorszám beadás

Bármilyen számot beadhat bármelyik bútornak, ha szeretne. Ehhez csak át kell írnia a bútor neve mellett lévő sorszámot a tervezőben.

A Piper 3D könnyebb testre szabása

Menthető színsémák

Új alap színsémák

Változtatható munkafelület háttérszín

Egy kattintásos vízjel készítés

BÓNUSZ Bemart fogantyús bútor katalógus 100 + bútorral

Értéke 30.000 Ft

Egy "második" konyha katalógus ajándékba

Manapság egyre nagyobb trend a bemart fogantyús bútorok gyártása. Egy teljesen új bútorcsaládot készítettünk ennek a típusnak, több mint 100 bútorral.

Saját méretrendszer

Ahogy már megszokhatta, mi mindig arra törekszünk, hogy mindent a lehető legjobban a saját ízlésére tudjon szabni. Így egy saját méretrendszer oldalt is készítettünk az új bútorcsaládnak, ahol a legegyszerűbben, egy szám átírásával beállíthatja például a profilmélységet, magasságokat stb…

EYE-MAX 2 

360 fokos körpanoráma látványterv + Online képnézegető program

ára 39.900 FT

Lélegzetelállító 360 fokos körpanoráma egy gombnyomásra

Az Eye-Max 2 modullal a látványterv készítést még egy szinttel feljebb emeltük. Segítségével teljes körpanorámás látványterveket készíthet, aminek a hatása ügyfeleinél garantált. Olyan érzése lesz, mintha életnagyságban benne lenne a helyiségben!

Panoráma képnézegető program

Egy saját online panoráma képnézegető programot is kifejlesztettünk, amivel könnyen megnézheti látványterveit, foroghat-közelíthet-távolíthat bennük és még akár egy VR Képnézegető szemüveggel igazi 3D-s érzést is kölcsönözhet nekik.

Tárhely szolgáltatás

A Panorámaképeihez mi biztosítjuk a tárhelyet is. A Piper 3D-ből egy gombnyomással elküldheti képeit a szerverünkre, ami automatikusan betölti Önnek a képet az online képnézegető programba.

És a legjobb dolog benne...

A legjobb dolog a Panoráma képnézegetőben, hogy Panoráma terveit minden eddiginél könnyebben megoszthatja másokkal. A Piper 3D generál egy linket, amit csak el kell küldenie például a terv megrendelőjének, és ő már a saját számítógépen, vagy akár a mobiltelefonján tudja élvezni az Ön által készített látványtervet a képnézegető programmal.
"

Kattintson a képekre a Panoráma nézegető elindításához

A kiírt áraink ÁFA nélkül értendők.


- Piper 3.7 + 3.8 programfrissítés -


- Piper 3.7 és 3.8 programfrissítés -

149 000 Ft

150 000 Ft

 • done_allTeljes Piper 3.7 és 3.8 programfrissítés
  done_allTeljes Piper 3.8 és 3.7 programfrissítés
 • done_allMegújult alap adatbázis
  done_allMegújult alap adatbázis
 • done_allPrémium ügyfélszolgálati modul
  done_allPrémium ügyfélszolgálati modul
 • done_allFrissített gyártói katalógusok
  done_allFrissített gyártói katalógusok
 • done_allIngyenes programfrissítések 2019-ben
  done_allIngyenes programfrissítések 2019-ben

- TETŐTÉR TERVEZŐ csomag -


- TETŐTÉR TERVEZŐ csomag -

199 000 Ft

200 000 Ft

 • done_allTeljes Piper 3.7 és 3.8 programfrissítés
  done_allTeljes Piper 3.8 és 3.7 programfrissítés
 • done_allMegújult alap adatbázis
  done_allMegújult alap adatbázis
 • done_allPrémium ügyfélszolgálati modul
  done_allPrémium ügyfélszolgálati modul
 • done_allFrissített gyártói katalógusok
  done_allFrissített gyártói katalógusok
 • done_allIngyenes programfrissítések 2019-ben
  done_allIngyenes programfrissítések 2019-ben
 • done_allTetőtér adatbázis 50.000 Ft. értékben
  done_allTetőtér adatbázis 50.000 Ft. értékben
 • done_allKeretléces adatbázis 35.000 Ft. értékben
  done_allKeretléces adatbázis 35.000 Ft. értékben

- FEJLŐDNI AKAROK! csomag -


- FEJLŐDNI AKAROK! csomag -

289 000 Ft

300 000 Ft

 • done_allTeljes Piper 3.7 és 3.8 programfrissítés
  done_allTeljes Piper 3.8 és 3.7 programfrissítés
 • done_allMegújult alap adatbázis
  done_allMegújult alap adatbázis
 • done_allPrémium ügyfélszolgálati modul
  done_allPrémium ügyfélszolgálati modul
 • done_allFrissített gyártói katalógusok
  done_allFrissített gyártói katalógusok
 • done_allIngyenes programfrissítések 2019-ben
  done_allIngyenes programfrissítések 2019-ben
 • done_allTetőtér adatbázis 50.000 Ft. értékben
  done_allTetőtér adatbázis 50.000 Ft. értékben
 • done_allKeretléces adatbázis 35.000 Ft. értékben
  done_allKeretléces adatbázis 35.000 Ft. értékben
 • done_allTERVEZŐI KIKÉPZÉS 100.000 Ft. értékben
  done_allTERVEZŐI KIKÉPZÉS 100.000 Ft. értékben

Segíthetünk a döntésben?

Nem tudod, hogy melyik csomag való neked? További információra van szükséged? Megválaszolatlan kérdéseid vannak?

Ne tartsd magadban, a legnagyobb örömmel segítünk!

Hívj minket a 06-26-361-347-es, vagy a 06-70-944-89-37-es telefonszámon, vagy írj levelet a piper@piper.hu-ra.

u

GY.I.K

Ha megvásárolom az új verziót, megmaradnak a régi terveim?
Természetesen a régi tervek nem tűnnek el, azokat könnyen át lehet vinni az új adatbázisba. Az adatimportáláson is fejlesztettünk. Csináltunk róla útmutatást, de akár személyesen is szívesen segítünk ebben.
Fel kell frissítenem az egész adatbázisomat?
Az új verziónál rengeteget frissítettünk az adatbázison, így érdemes letölteni a legújabb adatbázist. Ebbe a régi munkáidat könnyen átviheted. De ha ragaszkodsz a régi adatbázisodhoz, azt is használhatod az új, fejlesztett programmal.
Mi van, ha megakadok a telepítés/frissítés közben?
Akkor nyugodtan hívd technikai ügyfélszolgálatunkat a 06-20-520-8511-es számon, és segíteni fogunk neked!
Telepítésnél tuti nem tűnnek el a régi terveim?
A telepítő automatikusan biztosnági mentést csinál a régi adatbázisodról, így nem fog semmi eltűnni. (Emellett azért mindig javasoljuk, hogy legyen saját biztonsági másolatod adatbázisodról egy külső adathordozón!)