Tisztelt Érdeklődő!

Tiry Péter vagyok a Piper Kft. alapítója. Festőművészként végeztem a Képzőművészeti Főiskolán, szoftverfejlesztéssel több mint 20 éve foglalkozom. A 90-es években egy bútorgyártó- és forgalmazó nagyvállalatnál dolgoztam, ahol a kiadványaikért voltam felelős. Ekkor vettem észre mekkora szükség lenne egy professzionális látványtervező programra, ami nagy mértékben megkönnyítené az emberek munkáját országszerte.

Kollégáim nagy meglepetésére felmondtam a munkahelyemen, és 2003-ban feleségemmel, Böszörményi Andreával addigi karrierünket feladva megalapítottuk a Piper Kft.-t. Szoftverünk fejlesztésénél elsődlegesen a magyar piac, a magyarországi bútorgyártók, forgalmazók, belsőépítészek igényeit vesszük figyelembe. Mi nem egy nagy nemzetközi cég leányvállalata vagyunk, akik egy magyarra lefordított szoftvert árulnak. Nálunk az Önök igényei a legfontosabbak. Ezt mutatja, hogy filozófiánk szerint mi nem csak egy programot árulunk. Mi segítjük, betanítjuk vevőinket, igyekszünk minden ügyfelünkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Szívesen meghallgatjuk ügyfeleink észrevételeit, fejlesztési ötleteit, és ha az hasznosnak bizonyul, igyekszünk beépíteni szoftverünkbe. Cégünk sikereinek kulcsa csakis az ügyfeleink igénye szerinti folyamatos fejlődés, az odafigyelés, és művészi énemnek köszönhetően a tökéletes látványra, és precízióra való törekvés.

Ennek, és a több mint egy évtizede tartó folyamatos fejlődésnek köszönhetően, ma már az első számú hazai bútoripari szoftvercsalád, a PIPER büszke fejlesztői vagyunk! Köszönöm minden eddigi ügyfelünknek az együttműködést, és amennyiben Ön új érdeklődő, bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk. Hívjon minket bizalommal!

Üdvözlettel,

Tiry Péter ügyvezető igazgató, Piper Kft.

A Magyar sztenderd

A Piper 3D-t számos hazai faipari oktatási intézmény is felvette tanrendjébe. A jövő generációja már az iskolapadban megtanulja hogy készítsen lenyűgöző látványterveket és pontos gyártás-előkészítést a programmal.

Hatalmas megtiszteltetés ez cégünknek, hogy az iskolák sorra keresnek meg minket azzal, hogy oktatni szeretnék szoftverünket. Ezzel egyetemben egy hatalmas felelősség és motiváció is arra, hogy mindig a maximumot nyújtsuk, és folyamatosan, az igényeknek megfelelően fejlesszük szoftvereinket. Köszönjük a bizalmat.

” Nagyon hasznos ismerteket szereznek vele a fiatalok. Az informatika és a szakma nem választható szét és ez a program remekül be is mutatja. A tanulókkal is közös állásponton vagyunk. A program nagyszerűen megmutatja a gyártási folyamathoz szükséges dokumentumokat ill. tervezési folyamatokat.

Köszönettel
Bodnár Zsolt Nyíregyháza
Nyíregyházi Szakképzési Centrum Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma “

” Ismételten a tetszésünket és a megelégedésünket szeretnénk kifejezni a Piper 3D szoftverrel kapcsolatban.
Évekkel ezelőtt, mikor legelőször Önöknél jártunk kollégámmal a szoftvervásárlás ügyében, még nem gondoltuk, hogy milyen kiváló lehetőség kerül a kezünkbe a tanulóink motiválása céljából. A ma generációját fontosnak tartjuk a lehető legtöbb is egyúttal a leghasznosabb információval és forrásával ellátni. A “száraz” tananyagrészek között a látványterv készítés mindig várt alkalom a gyerekek számára.

Köszönettel:
Kis László
Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
Wattay Szakképző Iskolája és Kollégiuma ”