Telepítés

Fogjunk neki! Hamarosan használhatja is programját.

 PipOp táblaoptimalizáló telepítés

A PipOp táblaoptimalizáló program teljes egészében letölthető az internetről, nem szükséges hozzá cd, vagy pendrive. Hogy minél hamarabb használhassa programját kövesse figyelmesen az alábbi pontokat, a telepítés csak néhány percet vesz igénybe. Ha a telepítés közben elakadna, vagy egyéb kérdései merülnek fel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 1. A https://piper.hu/PipOpStart.exe fájl letöltése és futtatása. Csak kattintson a fenti linkre és már indul is az indítófájl letöltése, mentse el tetszőleges helyre és futtassa. (Miután futtatta, lehet, hogy egy eltelik kis idő míg megjelenik a telepítő.)
 2. Telepítés indítása. Mielőtt elindul a telepítő, automatikusan letölti a szükséges fájlokat, ha ez kész, kattintson a “Kezdjük!” feliratú gombra, és indul is a telepítés.
 3. A PipOp program telepítése A PipOp telepítésénél egy angol nyelvű telepítő indul el. Csak néhány kattintás, és kész is. Kattintson mindig a pirossal jelölt gombokra! A 2. pontnál, ha szeretné megváltoztathatja a telepítés helyét, alapesetben a program a “C:\PipOp\” mappába kerül telepítésre.
 4. A PiPop futtatása. A telepítés el is készült, keresse meg az asztalon a program ikonját, és indítsa el.
 5. Ha rendelkezik már regisztrációs kóddal.Kattintson a “Bejelentkezés” gombra.Telepites 7
  Majd adja meg személyes kódját, és kattintson az “Átregisztrálás” gombra, ezután használhatja is programját.

  telepites-11

6. Ha probaidőszakot szeretne.

6.1 Kattintson a “Regisztráció” gombra.
6.2 Fogadja el a licensz szerződést.
6.3 Töltse ki az adatait. 

Saját, névre szóló programot kap, amihez csak Ön férhet hozzá majd az egyéni telepítőkódjával. Figyelmesen adja meg email címét, oda fogjuk küldeni az Ön egyedi azonosítóját.Írja be az egyedi azonosítóját. Az adatok beküldése után küldünk Önnek egy emailt, ami tartalmazza a kódját. Keresse meg a levelet, és másolja át a kódot, majd kattinston a “Regisztrálás” gombra. Ha nem találja a levelet, ellenőrizze a levélszemét, vagy a promóciók mappát, esetleg várjon még néhány percet, hátha csak a “postás” késik egy picit. Amennyiben helyes kódot írt be kész is a regisztráció, indul a program.

7. Az első használat előtt olvassa el a help-et, amit a programon belül a mentőöv ikonnal nyithat meg, sok hasznos információt talál benne! Ha további segítségre szorul keressen minket a dome@piper.hu email címen, mindenben segítünk. Jó és eredményes használatot kívánunk! 

 

Hardware igény

A PipOp program egyáltalán nem igényel nagy teljesítményű számítógépet, a minimális követelmények az alábbi táblázatban láthatja.
Megjegyezzük, hogy a processzor sebessége nagyban befolyásolja az optimalizálási számításokat. Egy erősebb processzorral az optimális táblakiosztás kiszámításával eltöltött idő akár a tizedére is csökkenhet.

Operációs rendszer:    Windows 7, Windows 8, Windows 10.
Merevlemez-terület:     50MB
Csatlakoztathatóság:    Internet-hozzáférés

 

Telepítési, futtatási gondok

Az alábbiakban megpróbáljuk összeszedni az esetlegesen felmerülő problémákat, és részletes megoldást mutatni rájuk.
Ha nem találja meg a választ felmerülő gondjára, forduljon hozzánk a dome@piper.hu email címen, a legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni Önnek.

 1. Valami miatt nem tudom letölteni vagy elindítani a telepítő fájlt.
  A PipOp telepítése közben a legtöbb esetben a vírusirtók okozzák a gondot. Habár weboldalunk és maga a program is a legfejlettebb technológiával van ellátva azért, hogy az Ön információ védje legyenek, és a szoftver kártevő mentes legyen, néhány program még így sem engedi letölteni a telepítőnket. Rengeteg vírusirtó létezik, sokkal teszteltük is a szoftverünket, de az összessel szinte lehetetlen. Ha Önnek gondja támad, akkor a következőket teheti:

Fontos! Az alábbi teendők csak útmutató jellegűek, nem minden víruskeresőben lehet ezeket beállítani, és nem feltétlen ilyen sorrendben kell őket végrehajtani.

 1.  Adja hozzá  a www.piper.hu oldalt a vírusirtóban a megbízható weboldalak listájához.
 2.  Adja hozzá a PipOpStart.exe-t a vírusirtóban a megbízható programok listájához.
 3.  Ellenőrizze, hogy nem tette-e a vírusirtó “karanténba” a PipOpStart.exe-t, ha igen távolítsa el onnan a fájlt és nyilváníttassa megbízhatónak.
 4.  Ellenőrizze, hogy nem másolta-e véletlenül a PipOpStart.exe-t egy rendszermappába (pl. C:/Windows/System32/PipOpStart.exe), mert a rendszermappákból NEM futtatható semmilyen program. Ilyen esetben másolja át egyszerűen tetszőleges helyre, pl. a C:/Piper3D/PipOpStart.exe mappába és már működni is fog.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Küldjön Emailt

Nem találta meg amit keresett?
Semmi gond, mi egész biztosan tudjuk a választ.

Kérjen egy személyes konzultáció!

A leggyorsabban, és a legtöbbet profiktól tanulhat. Jöjjön el hozzánk egy baráti hangulatú személyes bemutatóra!