Trend1 adatbázis, hogy látványtervei ne csak szépek, ellenállhatatlanok legyenek!

 

Ki tudná jobban, mint felhasználóink, hogy mi az, amire szükség van? Mi az, amit a legtöbb vevő szeretne? Mi a „trendi”? Senki. Épp ezért felhasználói visszajelzések alapján állítottuk össze legújabb adatbázisunkat. A Trend1  az Önök igényei alapján vadonat új kiegészítők, tárgyak, konyhai eszközök egész tárházát tartalmazza!

A Trend1 adatbázis több mint 200 vadonat új aprólékosan kidolgozott terméket tartalmaz a páraelszívóktól kezdve a különféle konyhai gépeken át a bárszékekig. Ráadásként még különböző modern falmintákat, szobanövényeket, komplett gyümölcsös tálakat, lámpákat, és kamraszekrényeket is készítettünk. A 200 termék tulajdonképpen nem is annyi. Sőt sokkal több! Szinte minden új terméket megjeleníthet rengeteg színváltozatban vagy anyagváltozatban. Így teheti teljesen egyedivé látványterveit.   Mi nem árulunk zsákbamacskát. A legkevésbé azt szeretnénk, ha vásárolna tőlünk valamit és utána megbánná. Ha elégedetlen a tőlünk vett adatbázissal, jelezze azt nekünk a vásárlástól számított 10 napon belül és visszatérítjük az árát.
Pusztán egy egyszerű tervvel nehéz levenni bárkit is a lábáról, kiegészítőinkkel a sivár látványból egyből otthont varázsolhat, ahol sül a grillcsirke a sütőben és meg van terítve az asztal. Ahol gyümölcskosarak és szobanövények varázsolják hangulatossá konyháját. A Trend1 hatalmas előny mindenki számára, aki nem szeret nemet mondani a vevőknek, aki nem ismer lehetetlent és élni szeretne a hatalmas variációs lehetőségekkel.

RENDELJE MEG ADATBÁZISUNKAT!

Készítsen gyönyörű, modern látványterveket, nyűgözze le vevőit! Most nettó 45.000 Ft-ért.

Hívjon minket a 06 70 314 3532-es telefonszámon!