Nem tudom kiválasztani az összes bútorcsoportot, nem fér ki a teljes lista a berendezőben. Több ablak kilóg a képernyőről.
Azt, hogy a menüsor nem fér ki rendesen a képernyőn, azt a képernyő Windowsban beállított felbontása, vagy nagyítása okozza.

Előszőr is a Windowsban kell megnézni, hogy a nagyítás 100%-on van-e, illetve hogy lehet-e jobb felbontást választani. 1366*768-as felbontáson, már nem biztos, hogy minden megfelelően fog kinézni.

Windows 10-ből ezt az asztalra jobb-gomb kattintással, majd a képernyő-beállítások opció választásával lehet megnyitni. Windows 7-ben a jobb gomb után a képernyőfelbontás menüt kell választani.
Windows 10-nél egyből láthatjuk, hogy a nagyítás hány százalékon van, ezt kell 100%-ra állítani, alatta pedig a felbontást lehet megnézni, hogy van-e jobb. Windows 7-ben a felbontást tudjuk az első ablakban állítani, "a szöveg és más elemek nagyítása vagy kicsinyitése" opcióra kattintva pedig a nagyítást tudjuk beállítani.

Amennyiben 100%-on van és nincs jobb felbontás sem, lehetséges ezt a felugró menülistát a Piperben testreszabni. Ezt a bútor adatbázisban tudjuk megtenni, ide kattintva részletes leírás található erről.

Itt a bal felső sarokban láthatóak a bútor csoportok, ezek a berendezőben pontosan ugyanabban a sorrendben fognak megjelenni a felugró menüben, ahogy itt beállítjuk. Tehát, ha itt a bútor adatbázisban az alsószekrényeket lejjebb mozgatjuk a listában, a berendezőben is lejjebb fog kerülni a sorban.